KiddiMoto loopmotor / loopfiets

Deze loopfietsen wil ieder klein jongetje wel hebben. Een KiddiMoto loopfiets zien er namelijk uit als een stoere motor.
Kiddimotor loopfiets / loopmotor

KiddiMoto loopfietsen voor peuters en kleuters zijn wel heel erg stoer. Dit zijn namelijk replica's van echte wedstrijdmotoren zoals een Kawasaki loopmotor of een Suzuki loopmotor.

Leuke loopfietsen in de vorm van een motor

Kijk voor aanbiedingen van KiddiMoto loopfietsen bij de onderstaande Kiddymoto aanbiedingen.
De KiddiMoto loopfietsen hebben geen pedalen of zijwielen. De KidiMoto loopmotor loopt uitsluitend op 1 PK (Peuterloop Kracht). Kleine kinderen ontwikkelen zo heel goed hun coördinatie, balans en kracht. En ook hun zelfvertrouwen. Nog voor ze oud genoeg zijn om op een echt fietsje te gaan zitten.

De KiddiMoto loopmotoren bieden echter nog meer. Naast dat deze loopmotors goede loopfietsen zijn hebben ze een prachtig design. Je kunt kiezen uit heel veel soorten motoren en heel veel kleurstellingen. KidiMoto's zijn allemaal replica's van echte motoren die de naam dragen van de echte motorkampioenen die successen met deze motoren hebben gehaald.

KiddiMoto loopmotor

Zo levert KiddiMoto wegracers als de Marc Marquez loopmotor,de Heroes Eddie Lawson, de Heroes Kenny Robberts, de Heroes Kevin Schwantz, de Heroes Wayne Rainey en de Heroes Nicky Hayden, maar ook een crossmodel als de KiddiMoto Heroes Dave Thorpe en de Evil Knevel stuntmotor.

Ook zijn er KiddiMoto loopfietsen in de modellen Crosser, Chopper en Superbike. Speciaal voor meisjes zijn er zelfs roze modellen.

Kijk bovenaan voor actuele aanbiedingen van KiddiMoto loopfietsen.


Onderwerp:
Een KidiMoto loopfiets is geen gewone loopfiets, maar een loopmotor. En veel KidiMoto loopfietsen zijn een replica van een echte legendarische motor. Kijk boven voor aanbiedingen van KidiMoto loopmotoren.

(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.