KiddiMoto loopfietsen (loopmotoren)


KiddiMoto loopfietsen voor peuters en kleuters zijn wel heel erg stoer. Dit zijn namelijk replica's van echte wedstrijdmotoren.

Kijk voor aanbiedingen van KiddiMoto loopfietsen bij de beste online winkels om loopfietsen te kopen.

De KiddiMoto loopfietsen hebben geen pedalen of zijwielen. Ze lopen uitsluitend op 1 PK (Peuterloop Kracht). Kleine kinderen ontwikkelen zo heel goed hun coördinatie, balans en kracht. En ook hun zelfvertrouwen. Nog voor ze oud genoeg zijn om op een echt fietsje te gaan zitten.

De KiddiMoto loopfietsen bieden echter nog meer. Naast dat het goede loopfietsen zijn hebben ze een prachtig design. Je kunt kiezen uit heel veel soorten motoren en heel veel kleurstellingen. KidiMoto's zijn allemaal replica's van echte motoren die de naam dragen van de echte motorkampioenen die successen met deze motoren hebben gehaald.


Zo levert KiddiMoto wegracers als de Heroes Eddie Lawson, de Heroes Kenny Robberts, de Heroes kevin Schwantz, de Heroes Wayne Rainey en de Heroes Nicky Hayden, maar ook een crossmodel als de KiddiMoto Heroes Dave Thorpe.

Ook zijn er KiddiMoto loopfietsen in de modellen Crosser, Chopper en Superbike. Speciaal voor meisjes zijn er zelfs roze modellen.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.