Big Waterplay waterbaan



Een waterbaan van Waterplay heb je vast wel eens gezien. Het zijn populaire waterbanen die je zelf in elkaar kunt zetten en je kunt deze waterbanen uitbreiden met verlengstukken en accessoires.

Leuk voor kinderen van alle leeftijden

Waterplay is een merk van speelgoedfabrikant BIG. Een Big Waterplay waterbaan is een waterdichte waterbaan die veilig en leuk is voor kleine en iets oudere kinderen. Voor peuters vanaf drie jaar kun je een waterbaan met eendjes kopen. Deze eendjes zijn op te hengelen zodat de peuters er urenlang mee bezig zijn.

Als de kinderen wat groter worden kunnen de eendjes vervangen worden door bootjes en eventueel worden uitgebreid met accessoires als een haven en een vuurtoren.


Waterbaan uitbreiden

Ook de waterbaan zelf kun je uitbreiden. je kunt er twee aan elkaar koppelen, maar ook losse verlengstukken en bochten voor de Big Waterplay waterbaan kopen.

Zo kun je de Waterplay waterbaan helemaal uitbreiden en gebruik maken van stroomversnellers, pompen, sluisdeuren, turbines en nog veel meer Waterplay uitbreidingen. De Big Waterplay waterbaan groeit zo als het ware mee met het kind.

Kijk hier voor de leukste Waterplay waterbanen met hoge korting


Zie ook: 


Foto's: BIG Spielwarenfabrik


Samenvatting
Hier boven vind je informatie over BIG Waterplay waterbanen en aanbiedingen van deze Big waterbanen. Een Big Waterplay waterbaan koop je als startpakket, maar je kunt deze verder uitbreiden met bootjes, baandelen, stroomversnellers, pompen en andere accessoires. Zo krijg je een steeds grotere Big waterbaan, met steeds meer mogelijkheden.


(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.