Moxie Girlz tienerpoppen

Moxie Girlz zijn leuke tienerpoppen. Deze mode popjes zijn bedoeld voor meisjes van 6 tot 15 jaar. Kinderen kunnen deze kleine poppen aankleden met leuke kleding en accessoires.

Moxie Girlz poppen

MGA Entertainment bracht die Moxie Girlz op de markt als een concurrent voor de razend populaire Bratz poppen. Ook de Barbie en Steffi poppen mogen zich tot de Moxie Girlz concurrenten rekenen.

De vier originele Moxie Girlz waren Lexa, Bria, Avery en Sophia. Deze vier moeders aller Moxies werden als eerste uitgebracht. Later kwamen er de Moxie girlz Kellan, Monet en Merin bij. Zij vormde de Art-titude edition 2. 

En zo breide de collectie Moxie Girlz zich de laatste jaren steeds meer uit, met meer Moxie Grilz, meer accessoires, meer Moxie speelgoed en meer mogelijkheden.

Aanbiedingen van leuk Moxie Girlz speelgoed

Kijk maar bij de aanbiedingen hier onder wat er aan Moxie Girlz verkrijgbaar is.

Moxie Girlz pop

Maak kennis met de Moxie Girlz

Evenals de Bratz zijn de Moxie Girlz grappige poppetjes die geen realistische lichaamsverhoudingen hebben. Ze zijn minder realistisch dan bijvoorbeeld Barbie, ook al is dat ultra slanke hooggebeende popje ook niet zo heel realistisch te noemen.

Moxie Girlz accessoires

Het aanbod aan Moxie Girlz speelgoed bestaat niet alleen uit de poppen zelf, maar ook uit heel veel bijbehorende accessoires. 

De accessoires van de Moxie Girlz sluiten helemaal aan bij de interesses van de doelgroep. Ze hebben te maken met sport, muziek, dansen en vriendschappen. Populair zijn onder meer de Moxie Girlz karaoke machine en de Moxie Girlz Laptop.

En natuurlijk is er voor deze mode popjes heel veel Moxie Girlz poppenkleding.


Moxie Girl pakketten

Veel Moxie Girlz kleding kan als accessoire worden aangeschaft. Of je koopt een compleet pakket, zoals een pakket Moxie Girlz in winterkleding, met winteraccessoires en een slee.Of ga juist voor Moxie Girlz in een zomerse setting.

Zo kun je de Moxie Girls in zomerkleding of winterkleding kopen. In pakketten met de nodige bijpassende accessoires.

De Moxie Girlz Torso is weer een ander pakket. deze Moxie Girl wordt geleverd met opmaakspulletjes en glitters waarmee je ook jezelf kunt opmaken.

Met de Moxie Girlz Magic Hair kun je coole nieuwe kapsels creƫren. Deze Moxie Girl kappop heeft haar tot op de grond.

Moxie gadgets

Maar er zijn dus ook veel accessoires voor de Moxie Girlz los te koop. Sport, dansen, vriendschap en muziek zijn onderwerpen die daarin telkens terugkomen. De populaire Moxie Girlz karaoke machine en de Moxie Girlz Laptop zijn kenmerkend voor deze Moxie Girlz gadgets.


Moxie kappop

Veel verkocht is de Moxie Girlz Magic Hair. Deze Moxie Girl heeft lang haar waarmee je zelf kunt experimenteren met kapsels. 

Voor de jongere meisjes is de Moxie Girlz Torso een aanrader. Dit zijn pakketten met een Moxie Girl, opmaakspulletjes en glitters. Hiermee kun je niet alleen de poppen maar ook jezelf opmaken.

Heel speciaal is Moxie Girlz Art-titude 3D. Dit is een pakket dat bestaat uit een Moxie Girlz pop, 2 stiften, een 3D bril en als bonus een haarborstel. Met de stiften kun je de kleding van de Moxie kleuren en via de bril kun je het resultaat met 3D effect zien.

Al deze Moxie Girlz poppen en al dit Moxie Girlz speelgoed kun je zien bij het bovenaan genoemde Moxie Girlz aanbieding overzicht.


Zie ook

Samenvatting:
Moxie Girlz zijn leuke modepopjes / tienerpoppen. In de stijl van Barbie, maar dan speelser vormgegeven. Maak hierboven kennis met de Moxie Girlz en je vind er ook aanbiedingen van al het leuke Moxie Girlz speelgoed.

(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.