Moxie Girlz tienerpoppen

Moxie Girlz zijn leuke tienerpoppen. Deze mode popjes zijn bedoeld voor meisjes van 6 tot 15 jaar. Kinderen kunnen deze kleine poppen aankleden met leuke kleding en accessoires.


MGA Entertainment bracht die Moxie Girlz op de markt als een concurrent voor de razend populaire Bratz poppen.


Aanbiedingen van leuk Moxie Girlz speelgoed

Maak kennis met de Moxie Girlz

Evenals de Bratz zijn de Moxie Girlz grappige poppetjes die geen realistische lichaamsverhoudingen hebben. Ze zijn minder realistisch dan bijvoorbeeld Barbie, ook al is dat ultra slanke hooggebeende popje ook niet zo heel realistisch te noemen.

Bij introductie bracht MGA vier Moxie Girlz uit, Lexa, Bria, Avery en Sophia. Later volgde de "Art-titude edition 2", oftewel de Moxie Girlz Kellan, Monet en Merin.


Moxie gadgets

Er zijn veel accessoires voor de Moxie Girlz te koop. Sport, dansen, vriendschap en muziek zijn onderwerpen die daarin telkens terugkomen. De populaire Moxie Girlz karaoke machine en de Moxie Girlz Laptop zijn kenmerkend voor deze Moxie Girlz gadgets.

Ook is er veel kleding voor de Moxie Girlz te krijgen. Deze koop je los, of samen met Moxie Girlz poppen. Zo kun je de Moxie Girls in zomerkleding of winterkleding kopen. In pakketten met de nodige bijpassende accessoires.

Moxie kappop

Veel verkocht is de Moxie Girlz Magic Hair. Deze Moxie Girl heeft lang haar waarmee je zelf kunt experimenteren met kapsels. Voor de jongere meisjes is de Moxie Girlz Torso een aanrader. Dit zijn pakketten met een Moxie Girl, opmaakspulletjes en glitters. Hiermee kun je niet alleen de poppen maar ook jezelf opmaken.

Zie ook

Samenvatting:
Moxie Girlz zijn leuke modepopjes / tienerpoppen. In de stijl van Barbie, maar dan speelser vormgegeven. Maak hierboven kennis met de Moxie Girlz en je vind er ook aanbiedingen van al het leuke Moxie Girlz speelgoed.

(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.