Een trampoline in de tuin

 

Welk kind vindt het nu niet heerlijk om op een trampoline te springen. Of het nu een peuter of tiener is, een trampoline is altijd leuk speelgoed.

Wel eens overwogen om een trampoline in de eigen tuin te plaatsen? Natuurlijk, je hebt voor zo'n trampoline wel ruimte nodig. Maar de aanschafprijs van een goede trampoline is lager dan veel mensen denken. Een trampoline is lang niet zo duur als je zou verwachten. Al komen er bij de aankoop van een trampoline eventueel wel wat accessoires bij.

Trampolinerand

Een trampolinerand is het overwegen van de aanschaf wel waard. Dit om ongelukken te voorkomen. Met een trampolinerand maak je een trampoline veel veiliger. Met een trampolinerand dek je onder andere de randbuizen en veren af. Dat kan pijnlijke landingen voorkomen. En door er een tramplinehoes bij aan te schaffen verleng je de levensduur van de gekochte trampoline.

Ook een vangnet zou je kunnen overwegen. Deze voorkomt dat een kind buiten de trampoline beland bij het springen.

Grote trampolines en kleine trampolines voor in de tuin

Trampolines voor in de tuin heb je in vele maten. Je hebt bijvoorbeeld een kleine trampoline met een diameter van 183 centimeter maar ook veel grotere trampolines met een diameter van wel meer dan vier meter. Alles is mogelijk.

Kijk hier voor de mooiste aanbiedingen van goede trampolines bij de winkels uit het overzicht aanbiedingen trampolines beste winkels.Samenvatting:
Een trampoline in de tuin is minder duur dan je misschien denkt. Al is het wel aan te raden om naast een goede trampoline ook een trampolinerand en eventueel een trampolinenet te kopen voor een veilige trampoline. Ook een trampolinehoes is een goede aanschaf want deze zorgt voor een langere levensduur van je trampoline.

(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.