Violetta speelgoed en andere Violetta spullen

Aanbiedingen van leuke Disney Violetta spullen. 

Violetta is een Argentijnse zangeres die de hoofdrol speelt in de gelijknamige Disney-serie die in Nederland en België via Disney Plus is te bekijken.

Disney Violetta spullen

De tiener Violetta is reuze populair bij kleine en minder kleine meisjes. Daarom zijn er heel veel leuke Violetta artikelen uitgebracht. Leuke Violetta spullen voor alle leeftijden.

Denk daarbij aan Violetta agenda's, klokken, make-up sets, vriendenboekjes, puzzels, tassen, sweaters, hoofdtelefoons, schoolspullen en veel meer van dit soort hebbedingetjes. Maar er zijn ook mooie Violetta poppen in de stijl van Barbie te koop.

Wil je weten wat er allemaal aan Violetta artikelen te koop is, en wat deze kosten? Kijk dan bij de aanbiedingen van Violetta artikelen in Nederland en België.Over de serie Violetta

De TV serie Violetta is een Argentijnse Disney televisieserie (een telenovela) gericht op kinderen en jonge tieners. 

Hoofdrolspeelster Violetta (gespeeld door Martina Stoessel) speelt een tiener die in Madrid is opgegroeid maar weer naar haar geboortestad Buenos Aires verhuisd. Violetta is een getalenteerde zangeres. Wat ze niet weet is dat haar op een tragische manier overleden moeder ook een zangeres was. Haar vader verbiedt Violetta te zingen omdat hij bang is haar ook te verliezen.Bekijk Violetta online


Tip: Kijk ook eens naar dit speelgoed met kinderhelden


Onderwerp:
Violetta is een Argentijnse TV serie van Disney die zowel bij kleine kinderen als tieners populair is. De serie Violetta is in Nederland en België via Disney Plus te bekijken. Hierboven vind je een overzicht met Violetta spullen. Daarin vind je meer dan 100 verschillende Violetta artikelen en kun je deze Violetta spullen goedkoop kopen. Het gaat daarbij om Violetta speelgoed, maar ook om kleding, lifestyle artikelen, make up en andere Violetta spullen.

(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.