Violetta speelgoed en andere Violetta artikelen

Violetta is een Argentijnse zangeres die de hoofdrol speelt in de gelijknamige Disney-serie die in Nederland en België op Disney Chanel wordt uitgezonden.


Violetta is reuze populair bij kleine en minder kleine meisjes. Daarom zijn er heel veel leuke Violetta artikelen uitgebracht.

Denk daarbij aan Violetta agenda's, klokken, mauke-up sets, vriendenboekjes, puzzels, tassen, sweaters, hoofdtelefoons, schoolspullen en veel meer van dit soort hebbedingetjes, maar ook mooie Violetta poppen in de stijl van Barbie.

Wil je weten wat er allemaal aan Violetta artikelen te koop is, en wat deze kosten? Kijk dan bij de aanbiedingen van Violetta artikelen bij de belangrijkste Nederlandse winkels.


Violetta is een Argentijnse Disney televisieserie gericht op kinderen en jonge tieners. Hoofdrolspeelster Violetta (gespeeld door Martina Stoessel) speelt een tiener die in Madrid is opgegroeid maar weer naar haar geboortestad Buenos Aires verhuisd. Violetta is een getalenteerde zangeres. Wat ze niet weet is dat haar op een tragische manier overleden moeder ook een zangeres was. Haar vader verbiedt Violetta te zingen omdat hij bang is haar ook te verliezen.

Tip: Kijk ook eens naar dit speelgoed met kinderhelden
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.