Rara wat hoor ik spel staat garant voor veel pret

Na Rara wat ben ik is er nu ook Rara wat hoor ik een bijzonder leuk interactief geluidsspel boordevol liedjes en gekke geluiden om te raden.


Rara wat hoor ik wordt geleverd met een CD met honderden geluiden en liedjes en een hoofdtelefoon die je tijdens het spel gebruikt.

Ook wordt er een draaischijf met pijl meegeleverd waarmee wordt bepaald welke opdracht je moet uitvoeren. Een beetje zangtalent of talent voor het nadoen van geluiden is welkom want je medespelers moeten raden wat jij hoort. Dat kan een hit zijn, maar ook een kinderliedje of een geluid. Wil je de hits kunnen raden is muziekkennis wel nodig, want anders kan het spel best pittig zijn.


Rara wat hoor ik is geschikt voor 2 tot 12 kinderen, zowel meisjes als jongens, vanaf 8 jaar. Vooral in een groep is het een reuzeleuk spel. Speel het bijvoorbeeld op een verjaardag. De (lage) prijs hoeft je niet van de aanschaf te weerhouden.

Rara wat hoor ik is helaas niet meer leverbaar. Kijk bij de partyspellen voor leuke alternatieven.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.