Dit is het beste speelgoed van het jaar 2020

Dit speelgoed is uitgeroepen tot het beste speelgoed van 2020 bij de verkiezing van Speelgoed van het Jaar 2020.

Beste speelgoed 2020


Ook eind dit jaar zijn de winnaars van de Speelgoed van het Jaar weer bekend gemaakt. Zeven keer het beste speelgoed in een leeftijdscategorie (van peuters tot volwassenen), waaronder vijf beste spellen. Kijk hier voor de winnaars van de verkiezing Speelgoed van het Jaar 2020. Dit is het leukste en beste speelgoed!

Beste speelgoed peuter: Playmobil 1.2.3. Kinderdagverblijf

Playmobil 1.2.3. is Playmobil voor de allerkleinsten. Het Kinderdagverblijf uit deze Playmobil serie is uitgeroepen tot beste speelgoed van het jaar voor kinderen tot en met 3 jaar. Het kinderdagverblijf is heel herkenbaar voor peuters en daardoor extra leuk speelgoed.


Playmobiel 123 Kinderdagverblijf

Playmobiel 123 Kinderdagverblijf


Het kinderdagverblijf is meteen een koffertje waarin de rest van het pakket meegenomen kan worden. Het kinderdagverblijf wordt geleverd met 3 Playmobil poppetjes (een peuterleidster en 2 kinderen). meubeltjes en speelgoed. Kijk voor alle details en de actuele prijs bij onderstaande aanbiedingen.

Beste speelgoed kleuter: Jaak en de Bonenstaak spel

Her beste speelgoed in de categorie 4 en 5 jaar (kleuters) is het spel Jaak en de Bonenstaak. Een leuk bewegend puzzelspel voor kleine kinderen. Niet te moeilijk, maar voor kleuters heel uitdagend. Met 60 opdrachten en een leuk prentenboek.


Jaak en de Bonenstaak spel

Jaak en de Bonenstaak spel


Doel is om Sjaak de bonenstaak te laten beklimmen om zo het kasteel in de wolken te bereiken, maar als de puzzels verkeerd worden opgelost komt de bonenstaak naar beneden en is Sjaak de sjaak.

Alle informatie, prijs en foto's vind je hier onder.


Beste speelgoed kinderen 6-7 jaar: Lego Super Mario

Lego Super Mario is een Lego serie rond de bekende Nintendo loodgieter Mario. De startset van deze serie Lego speelgoed is uitgeroepen tot beste speelgoed voor kinderen van 6 en 7 jaar.


Lego Super Mario

Lego Super Mario


Dit pakket bevat een Mario startbaan en kinderen kunnen hun eigen game levens bouwen. Via de Lego Super Mario app is veel interactie mogelijkBeste speelgoed kinderen 8-9 jaar: Lama spel

Lama (L.A.M.A.) van 999 Games is een vlot kaartspel, een partyspel dat vooral voor kinderen in de basisschool leeftijd leuk is. Hoewel het niet moeilijk is, is het een strategisch spel waarbij verschillende tactieken mogelijk zijn. Het is de bedoeling je kaarten zoveel mogelijk weg te spelen, want deze leveren je strafpunten op.

Lama spel

Lama spelHet is een spel dat veel plezier geeft tijdens het spelen en waarmee je meteen van start kan gaan omdat het geen voorbereidingstijd geeft en makkelijk te leren is.

Beste speelgoed kinderen 10-11 jaar; Zoektocht naar El Dorado

In de leeftijdscategorie 10 en 11 jaar is het spel De Zoektocht naar El Dorado als beste speelgoed uitgeroepen bij de Speelgoed van het Jaar verkiezing.

El Dorado spel

Zoektocht naar El Dorado spel


Doel van dit bordspel is om de gouden stad El Dorado als eerste te bereiken. Onderweg kom je echter tal van hindernissen tegen. Strategisch denken en de juiste keuzes maken zijn nodig om eerder dan je tegenstanders op het eindpunt aan te komen.


Beste speelgoed tiener: Stay Cool spel

Het leukste speelgoed  / leukste spel voor kinderen is het partyspel Stay Cool. Bij dit spel moet je vragen beantwoorden. Deze vragen zijn helemaal niet moeilijk, maar het punt is dat je gelijktijdig twee vragen krijgt waarvan je er één in gesproken woorden en één met letter-dobbelstenen moet beantwoorden. Kun jij een beetje multitasken?


Stay Cool spel

Stay Cool spel


De vragen zijn (eenvoudige) kennisvragen, maar ook persoonlijke vragen, behendigheidsopdrachten en snelheidsopdrachten. Als multitasken je slecht afgaat of snel in de stress schiet raak je snel in de war. 

Beste spel volwassenen

999 Games is de grote winnaar van deze Speelgoed van het Jaar verkiezing. In 4 van de 7 categorieën is een 999 Games spel het beste speelgoed. Vanaf 8 jaar winnen ze alle categorieën.


De Crew spel

De Crew spel


De Crew kun je zien als een moderne variant van Klaverjassen. De spelers moeten samen zonder te praten 50 missies uitspelen. Is dat ongezellig? Nee, want er zijn wel andere manieren van converseren toegestaan, al zijn deze heel beperkt.

Het spel is alleen te volbrengen als de spelers goed opletten en goed samenwerken. Het kaartspel De Crew speelt in de ruimte, vandaar dat je niet met elkaar kunt praten. En blijkt samenwerken best moeilijk. 

Onderwerp:
Ieder jaar wordt het beste speelgoed per leeftijd gekozen. Het betreft het beste speelgoed voor peuters, het beste speelgoed kleuters, het beste speelgoed voor kinderen in de basisschool leeftijd (3 categorieën), het beste speelgoed voor tieners en het beste speelgoed (beste spel) voor volwassenen. Hierboven zie je de winnaars van de verkiezing Speelgoed van het Jaar 2020.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.