Pokemon speelgoed en andere Pokemon spullen

Hier vind je aanbiedingen van alle leuke Pokemon spullen. Van speelgoed en kleding tot woonaccessoires, en veel meer.

Pokemon speelgoed knuffel

Toen Pokemon in 1995 werd uitgebracht als videospel voor de Nintendo Game Boy had niet kunnen vermoeden dat Pokemon ruim 25 jaar later nog steeds populair zou zijn. Niet alleen als videospel, maar ook als Pokemon kaarten, Pokemon knuffels schoolspullen, speelgoed, woonartikelen en heel veel meer. Hier vind je al het leuke Pokemon speelgoed en Pokemon spullen!


Alle Pokemon arikelen

Vele honderden Pokemon artikelen vind je in het overzicht met aanbiedingen alles van Pokemon. Daar vind je alle Pokemon speelgoed, Pokemon games, Pokemon kaarten, Pokemon accessoires en veel meer. Kijk daar voor alle mogelijkheden inclusief de laagste prijzen.

Pokemon videogames

Pokemon is beroemd geworden als videospel voor de Nintendo Game Boy. Deze Pokemon games zijn er voor de Nintendo Switch, Nintendo 2DS en Nintendo 3D, maar ook voor de PC en retro-consoles.

Leuk pokemon speelgoed

Er zijn vele Pokemon videogames, maar de basis van de games vaak hetzelfde. Als pokemon-trainer moet je proberen op te klimmen van een "no name" naar een pokemon-master. Pokemons kunnen gevangen worden, net zoals bij de Pokemon rage van een paar jaar geleden waarmee iedereen met zijn smartphone op Pokemon jacht ging.

Er worden met grote regelmaat nieuwe Pokemon videogames uitgebracht zoals de Pokemon game Pokémon Sword en Pokémon Shield in 2019, en Pokémon Let's Go Pikachu.

Kijk bij het bovenstaande alles van Pokemon voor alle beschikbare Pokemon videogames.Bekijk Pokemon, de serie

Pokemon kaarten

Pokemon spelen kan ook zonder elektronica. Tegen elkaar spelen met Pokemon kaarten werd populair in een tijd dat er nog maar weinig handheld gamecomputers worden, maar vandaag de dag worden de Pokemon kaarten nog steeds veel gebruikt om te spelen, maar vooral ook verzameld.

En Pokemon kaarten zijn volop te koop zoals je bij de bovenstaande Pokomon spullen kunt zien. Sterker nog, Pokemon kaarten zijn na al die jaren nog steeds de meest populaire verzamelkaarten.

Er zijn duizenden verschillende Pokemon trading cards en er komen nog steeds jaarlijks nieuwe Pokemon kaartjes uit.

Pokemon spel


Bij het Pokemon kaartspel laten de spelers hun Pokemons tegen elkaar strijden om zo de titel van beste pokemon-trainer te bemachtigen. Je begint met thema decks en breid je Pokemon verzameling uit met boosters.

Maar zoals we al schreven zijn er veel meer Pokemon spullen dan alleen de Pokemon kaartjes en Pokemon games.

Pokemon knuffels

Bijvoorbeeld Pokemon knuffels. Voor kleine en grote kinderen, of voor je verzameling.
 
Veel Pokemons, waaronder natuurlijk Pikachu, zijn uitermate knuffel opwekkend om te zien. Het is dan ook niet verwonderlijk dat er veel Pikachu knuffels en andere Pokemon knuffels verkrijgbaar zijn. 

De Pikachu knuffel is daarbij zwaar favoriet. Of Pikachu knuffels om precies te zijn. Want de meest verkochte en meest populaire pokemon knuffels betreft Pikachu. De Pikachu knuffel is dan ook in vele varianten te koop.


Pokomon knuffel Pikachu

Meer Pokemon

En zo is er nog veel meer van Pokemon te vinden. Bijvoorbeeld alles van Pokemon om een kinderkamer mee aan te kleden zoals lampen, beddengoed en posters, alles voor school zoals schooltassen en etuis, Pokemon verkleedkleding, Pokemon puzzels en heel veel meer. Je kan het zo gek niet verzinnen of er zijn wel Pokemon spullen van te koop.

Kijk bij het bovenaan genoemde Alles voor Pokemon voor alles dat er op dit gebied te koop is.

Zie ook: 

Onderwerp:
Pokemon bestaat al heel lang, maar is nog steeds zeer populair. Nog steeds komen er nieuwe Pokemon games uit, en de Pokemon kaarten zijn nog steeds de meest populaire verzamelkaarten. Maar er zijn veel meer Pokemon spullen. Hier vind je alle Pokemon artikelen. Games en kaartjes, maar ook Pokemon knuffels, schoolspullen, verkleedkleding en heel veel meer Pokemon spullen. 
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.