Kijk hier voor alles van Pokemon!


Toen Pokemon in 1995 bekend als videospel voor de Nintendo Game Boy had niet kunnen vermoeden dat Pokemon zo'n 25 jaar later nog steeds populair zou zijn. Niet alleen als videospel, maar ook als verzamelkaartjes, schoolspullen, knuffels, speelgoed, woonartikelen en heel veel meer. Hier al het leuke van Pokemon!


Alles van Pokemon

Vele honderden Pokemon artikelen vind je in het overzicht met alles van Pokemon. Daar vind je alle Pokemon speelgoed, Pokemon accessoires en veel meer. Kijk daar voor alle mogelijkheden inclusief de laagste prijzen.

Pokemon videogames

Pokemon is beroemd geworden als videospel voor de Nintendo Game Boy. Deze Pokemon games zijn er voor de Nintendo Switch, Nintendo 2DS en Nintendo 3D, maar ook voor de PC en retro-consoles.


Er zijn vele Pokemon videogames, maar de basis van de games is hetzelfde. Als pokemon-trainer moet je proberen op te klimmen van een "no name" naar een pokemon-master. Pokemons kunnen gevangen worden, net zoals bij de Pokemon rage van een paar jaar geleden waarmee iedereen met zijn smartphone op Pokemon jacht ging.

Er worden met grote regelmaat nieuwe Pokemon videogames uitgebracht zoals de Pokemon game Pokémon Sword en Pokémon Shield in 2019, en Pokémon Let's Go Pikachu in 2018.

Kijk bij het bovenstaande alles van Pokemon voor alle beschikbare Pokemon videogames.

Pokemon kaarten

Pokemon spelen kan ook zonder elektronica. Tegen elkaar spelen met Pokemon kaarten werd populair in een tijd dat er nog maar weinig handheld gamecomputers worden, maar vandaag de dag worden de Pokemon kaarten nog veel gebruikt en verzameld. En ze zijn nog volop te koop zoals je bij de bovenstaande Pokomon spullen kunt zien. Er zijn duizenden verschillende Pokemon trading cards en er komen nog steeds jaarlijks nieuwe Pokemon kaartjes uit.Bij het Pokemon kaartspel laten de spelers hun Pokemons tegen elkaar strijden om zo de titel van beste pokemon-trainer te bemachtigen. Je begint met thema decks en breid je Pokemon verzameling uit met boosters.

Pokemon knuffels

Veel Pokemons, waaronder natuurlijk Pikachu, zijn uitermate knuffel-opwekkend om te zien. Het is dan ook niet verwonderlijk dat er veel Pikachu knuffels verkrijgbaar zijn. De Pikachu knuffel is daarbij zwaar favoriet. Of Pikachu knuffels om precies te zijn. Want de meest verkochte en meest populaire pokemon knuffels betreft Pikachu.

Meer Pokemon

En zo is er nog veel meer van Pokemon te vinden. Bijvoorbeeld alles van Pokemon om een kinderkamer mee aan te kleden zoals lampen, beddengoed en posters, alles voor school zoals schooltassen en etuis, Pokemon verkleedkleding, Pokemon puzzels en heel veel meer.

Kijk bij het bovenaan genoemde Alles voor Pokemon voor alles dat er op dit gebied te koop is.

Zie ook: Meer bekende personages
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.