Escape Room The Game voor 2 spelers

De versie van Escape Room The Game die je met twee personen speelt is extra leuk. Bij deze Escape Room spel versie moet je samenwerken.


De twee spelers editie van Escape Room The Game is uitgeroepen tot beste spel voor volwassenen bij een eerdere Speelgoed van het Jaar verkiezing. Bij dit Escape Room spel moet je samenwerken met een teamgenoot om de puzzels op te lossen en om aanwijzingen te vinden. Dit is ook voor ervaren Escape Room The Game spelers weer een heel nieuwe spelervaring.


Kijk bij de Escape Room The Game spellen voor aanbiedingen van al deze ontsnapping spellen waaronder ook aanbiedingen voor deze twee spelers versie.Het is leuk om dit spel op deze manier met twee personen te spelen. Toch weer anders dan hoe je Escape Room The Game normaal speelt. Bovendien bevat deze versie twee verschillende spellen (Mad House en Prison Island) en is toch heel betaalbaar. Je betaalt er 15 euro voor.

Handig: Om het spel voor twee personen te leren kennen kun je eerst even warm draaien en oefenen. Naast de twee volledige spellen bevat de doos namelijk ook een introductiespel (Kidnapped). Bij Kidnapped heb je een kwartier de tijd, en bij de volledige spellen heb je een uur om te ontsnappen. En dat is flink aanpoten!Een chrono decoder is niet nodig bij deze versie, want met deze versie gebruik je een app. Zoals gebruikelijk bij Escape Room The Game moet je drie codes vinden die elk weer uit vier sleutels bestaan. Alleen nu wordt er daarvoor niet gebruik gemaakt van drie enveloppen, maar van een speelbord dat je bij iedere stap verder open vouwt. En dat speelbord ziet er ook nog eens schitterend uit.

Kijk bij de eerder genoemde aanbiedingen voor dit leuke escape room spel tegen de laagste prijs.

Zie ook: Meer leuke spellen

Onderwerp:
Escape Room The Game 2 Players is een versie van het bekende escape room spel dat je met 2 personen speelt. 2 personen moeten samenwerken om uit de escaperoom te ontsnappen.

(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.