Alles van Fortnite!


Fortnite is een bij de jeugd razend populaire game voor op de smartphone, PC en game-console, maar Fortnite is meer dan alleen een game. Fortnite is zo populair dat er alle mogelijke artikelen met het thema Fortnite worden uitgebracht. Hier alles van Fortnite, ruim 700 artikelen!


Fortnite is een third person shooter ontwikkeld door People Can Fly en uitgegeven door Epic Games. De eerste versie kwam in de zomer van 2017 uit en groeide in relatief korte tijd uit tot een wereldwijd fenomeen.

Fortnite is uitgegroeid tot meer dan een schietspel. Het is ook een lifestyle. Naast de games zijn er veel meer Fornite producten te koop. Van kleding en beddengoed tot drinkbekers, rugzakken, schoolspullen en muismatten. In het overzicht met alle Fortnite artikelen vind je niet minder dan 700 van deze Fornite artikelen! Hieronder enkele voorbeelden uit deze enorme lijst.

Fortnite games

We beginnen natuurlijk met de games. Dat is immers de Fortnite basis. Naast de smartphone versies voor iOS en Android is Fornite ook beschikbaar voor Windows computers, voor de Mac en voor consoles als de Playstation 4, de Xbox One en de Nintendo Switch.


Kies in het overzicht met alle Fornite artikelen voor games om al deze titels te zien.

Fortnite blasters

Wil je ook in real life schieten, dan kan dat met de Nerf Fortnite blasters. Deze Nerf blasters zijn gebaseerd op de blasters die in Fortnite gebruikt worden. Zo kun je ook met je vrienden op straat Fortnite spelen.


Kijk bij de aanbiedingen van Nerf voor hun Fortnite blasters.

Fortnite spellen

Een minder geweldadig spelletje Fortnite? Probeer dan eens Fortnite Monopoly. Je speelt met 1 van de 27 Fortnite outfits. Verzamel health packs, bouw muren, maar kijk uit, iedere keer als een speler langs Start komt wordt de storm ontketend.De makers hebben het idee van een spel Fortnite heel goed naar een bordgame weten te vertalen, en dan ook nog eens in een Monopoly jasje. Kijk bij het bovenstaande alle Fortnite artikelen voor meer informatie en de laagste prijs.

Fortnite beddengoed

Ben je zo'n fanatiek Fortnite speler dat je er 's nachts van droomt? Dat doe je het beste onder beddengoed als een Fortnite dekbedovertrek.


Hierboven zie je één van de Fornite sets voor je bed, maar er is veel meer Fortnite beddengoed. Selecteer in het overzicht met alle Fortnite artikelen Wonen om al het beschikbare Fortnite beddengoed te zien. Daar vind je ook de Fortnite kussenslopen, badlakens, posters, led-wekkers en andere woonaccessoires.

Fortnite rugzakken en schoolspullen

Fortnite is onder tieners populair, dus er zijn ook veel schoolbenodigdheden in Fortnite stijl te koop. Waaronder ook heel veel rugzakken.Hier kunnen we maar één Fortnite rugzak laten zien, maar alle Fortnite kun je vinden onder de categorie Kantoor & School bij het bovenaan genoemde overzicht met alle alle Fortnite artikelen.

Alles van Fortnite is in dat overzicht tegen een lage prijs te vinden.

Zie ook: Meer leuke merchandise

(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.