The Wall spel (bekend van TV)

Ken jij het televisieprogramma The Wall van SBS6? Met een muur met oplopende geldbedragen, en met groene en rode ballen die het verschil maken tussen winst of verlies. Dit spel kun je nu ook thuis spelen.

The Wall spel


Ravensburger heeft een spel uitgebracht met een elektronische lichtgevende 32 centimeter hoge muur, 180 kaarten met 660 vragen, 3 witte ballen, 3 groene ballen, 3 rode ballen en 3 strips met geldbedragen. Alles om het spel The Wall huis te spelen.

Het spel The Wall van Ravensburger

De levensechte elektronische muur en de kleurrijke ballen zorgen er voor dat je jezelf een deelnemer aan de spelshow waant. Hou de ballen boven op de muur, laat ze los en kijk hoe ze naar beneden vallen. En beantwoord de vragen die je gesteld. Afhankelijk van het antwoord laat de spelmeester de muur groen of rood oplichten, net als op televisie.

The Wall van Ravensburger is geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 10 jaar. Je kunt het spel met drie tot zes personen spelen en een spelletje duurt ongeveer een half uur.

Het televisieprogramma The Wall

The Wall was een spelprogramma dat uitgezonden wordt door SBS6 en werd gepresenteerd door Winston Gerschtanowitz. De Bankgiro Loterij maakte dit programma, waarbij hoge prijzen gewonnen konden worden, mogelijk.

In deze spelshow moesten de deelnemende koppels elkaars algemene kennis in verschillende rondes testen. Grote ballen vallen daarbij langs een twaalf meter hoge muur naar beneden. Een combinatie van geluk en kennis bepaalde de winnaars.

In 2018 en 2019 werd The Wall uitgezonden.Nu kan je The Wall thuis als bordspel spelen.

Speel nu zelf The Wall, via het bovenstaande The Wall spel van Ravensburger.

Zie ook: Meer leuke kennisspellen
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.