De leukste 3D puzzels


Puzzels die je plat op de tafel legt zijn nog steeds erg populair, maar ze hebben gezelschap gekregen van 3D puzzels, en daarvan zien we er ook steeds meer. We hebben hier meer dan 500 (!) 3D puzzels voor je, en kijken naar de meest populaire en leukste thema's en 3D puzzels.

Hier vind je alle 3D puzzels

Maar eerst wijzen we je de weg naar alle 3D puzzels en hun actuele lage winkelprijs. Zoals je hieronder kunt zien is er heel veel keuze uit zeer leuke 3D puzzels. In dit overzicht vind je ze werkelijk allemaal.

Hieronder noemen we wat populaire thema's en zie je voorbeelden.


3D puzzels van auto's

Het zijn vaak niet de makkelijkste 3D puzzels, maar wel heel uitdagende 3D puzzels die bovendien een prachtig eindresultaat opleveren die je graag ergens neerzet, de 3D auto's. Hieronder zie je een afbeelding van de 3D Porsche 911R van Ravensburger. Dit bouwwerk mag je zelf maken door 108 stevige kunststof puzzelstukjes op de juiste manier te combineren. Succes!Een andere aanrader voor autoliefhebbers die van puzzelen houden zijn de diverse Volkswagen busjes die Ravensburger als 3D puzzel aanbiedt. Een VW busje voor op vakantie, maar bijvoorbeeld ook een VW foodtruck(je).

3D puzzels van gebouwen

Het zijn echter vooral de beroemde gebouwen die een hit zijn als 3D puzzel. Het is vooral (wederom) Ravensburger die heel populaire 3D puzzels maakt van toeristische hotspots en andere bekende gebouwen zoals de Eiffeltoren, het Empire State Building, de Toren van Pisa, de Tower Bridge, de Arc de Triomphe, Slot Neuschwanstein, de Big Ben, het Vrijheidsbeeld, Taj Mahal en Notre Dame en nog veel meer van dit soort gebouwen die iedereen kent zoals het onderstaande Buckingham Palace.Vooral de Night Editions van deze Ravensburger 3D puzzels zijn erg populair. Deze versies beschikken over LED-verlichting die je 's avonds een prachtig effect geeft. Kijk maar bij de bovenstaande aanbiedingen van alle 3D puzzels voor voorbeelden.


3D dieren en dino's

Ook populair zijn de 3D puzzels van dieren, waaronder ook de populaire dino 3D puzzels vallen. Kijk in het bovenstaande overzicht voor al deze 3D dino's en 3D beesten.


3D puzzels Disney en andere stripfiguren

Mickey Mouse, Minions (heel veel), het Disney kasteel, de koets van Assepoester... Ook sprookjes en strips zijn een inspiratie voor 3D puzzels. Ook deze vind je allemaal in het bovenstaande overzicht met alle 3D puzzels.Meer leuke 3D puzzels

Het nadeel van overzichten als deze is dat er dan 3D puzzels buiten de boot vallen die dat niet verdienen. Bijvoorbeeld leuke 3D schepen (buiten de bot hahahaha) zoals de Santa Maria, de Golden Hint driemaster en de Queen Mary, maar ook de 3D Lancaster bommenwerper, de omvangrijke 3D sneakers van Ravensburger, de Harry Potter gebouwen, de landschappen, bloemen en veel meer.


Als fabrikant van 3D puzzels is Ravensburger met afstand het meest populair. Favoriete onderwerpen van de 3D puzzels zijn monumenten als de Big Ben, het Vrijheidsbeeld en de Eifeltoren met licht, de wereldbol. voetbalstadions en 3D auto puzzels.

In het bovenaan genoemde overzicht met alle leuke 3D puzzels vind je ze allemaal (en nog veel meer).


Onderwerpen:
Ravensburger 3D puzzels, 3D puzzel Ravensburger, stadion, 3D puzzel voor volwassenen, 3D puzzels kind. 
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.