De leukste opblaasbare figuren voor in het zwembad


Lekker spelen in het zwembad met een opblaasdier of ander opblaasfiguur. Of lekker lui ronddobberen op zo'n bijzondere opblaasbare luchtbed. Wie wil dit nu niet. Er zijn opblaasdieren en andere opblaasfiguren voor zowel kinderen als volwassenen. Hier kijken we naar de leukste opblaasfiguren.


Hieronder kunnen we maar een paar van de leukste opblaasfiguren vermelden. We hebben er namelijk meerdan 600 gevonden! Kijk in het overzicht met alle opblaasfiguren voor al deze opblaasdieren en opblaasfiguren. Je vindt daar ook de onderstaande opblaasfiguren en hun prijs.

Opblaasbare flamingo

De opblaasbare roze flamingo is met afstand het meest populaire opblaasfiguur. Deze roze opblaasbare vogel is er in vele formaten en wordt door een groot aantal verschillende merken gemaakt. De hier getoonde roze opblaasbare flamingo is van het merk Inflatables. Je vindt hem in bovenstaand overzicht, evenals vele andere (ook kleinere) opblaasbare flamingo's.


Paarse krokodil

Ooit waren alle opblaasbare krokodillen groen. Tot die beroemde reclame kwam. Ze moesten er zelfs een paarse krokodil voor laten maken. Maar tegenwoordig koop je deze beroemde paarse krokodil gewoon. Summertime maakt hem. Ook dit opblaasbare figuur vind je in het bovenaan genoemde overzicht met opblaasbare figuren.De krokodil is overigens ook nog gewoon in het groen te koop. Gemaakt door diverse speelgoedfabrikanten.

Opblaasbare éénhoorn

Onze persoonlijke favoriet is een opblaasbare éénhoorn (unicorn). Ook deze wordt gemaakt door diverse fabrikanten (onder andere door Intex) en in verschillende maten. Ze zijn dus niet allemaal zo groot als deze van Inflatables.


Kijk in het bovenstaande overzicht ook eens naar de opblaasbare alpaca van Intex. Net zo leuk!

Opblaasbare waterscooter

Krokodil, flamengo, éénhoorn..,, maar het zijn heus niet alleen dieren. Er zijn ook andere opblaasbare figuren zoals deze opblaas waterscooter van Intex. Je vind ze allemaal in het bovenstaande overzicht met alle opblaasfiguren.

Opblaasbare teenslipper

Ook dit vinden we een topper. De teenslipper van Didak Pool. Helemaal volgens de zomermode van dit seizoen.Pizza!

Ziet er heerlijk uit hieronder. Die... pizza! Trek krijg je er van en bruin word je ook nog als je zo ronddobbert in het water. Een leuk, grappig en hongeropwekkend opblaasfiguur. De pizzeria naast het zwembad ziet zijn omzet stijgen.Bestway Lounge luchtbed

Eigenlijk geen opblaasfiguur maar een luchtbed. Maar zo heerlijk en comfortabel dat we de Bestway Lounge hier echt even willen vermelden.Bestway ijslollie

En ook de ijslollie van Bestway mag hier niet ontbreken. Door zijn smalle "stokje" niet het meest comfortabele luchtbed, maar wel superleuk!

Drijvend eiland

Een compleet drijvend eiland van Fliex. Voor een paar tientjes je eigen privé eiland (met regenboog). In de vorm van een wolk, maar geen luchtkasteel. Een topper!


En zo zijn er nog talloze opblaasfiguren. Want dobber je liever op een VW busje, zak popcorn, meloen, haai, ananas, raceauto, kreeft of blik cola? Het kan allemaal. En veel meer. Kijk maar bij bovenstaande opblaasbare figuren en luchtbedden.


Zie ook: Meer artikelen over het leukste waterspeelgoed.


Onderwerpen:
Opblaas krokodil, waterscooter luchtbed, pizza luchtbed, opblaasbare flamingo, opblaas eenhoorn.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.