Walkie talkie kind

Een walkie talkie is leuke en spannend speelgoed voor kinderen. En een walkie talkie nodigt een kind uit tot gezond buitenspelen!

walkie talkie kind

Er zijn speciale walkie talkies voor kinderen die een stuk goedkoper zijn dan een professionele walkie talkie maar dat neemt niet weg dat ook een walkie talkie voor een kind soms een ver bereik heeft.


Tot wel 80 meter haalt een speelgoed walkie talkie voor een kind. Wil je nog een groter bereik hebben? Kijk dan bij de overzicht met alle walkie talkies hier onder. Daar kun je het gewenste bereik selecteren. Ook onder de 30 euro koop je al een set van twee goede walkie talkies met een bereik van meerdere kilometers.

Een walkie talkie met een bereik van enkele kilometers wordt vaak portofoon genoemd. De kwaliteit van deze portofoons is dusdanig beter dan de goedkoopste speelgoed walkie talkies dat ook voor kinderen een portofoon-set aan te raden is. 

Om de prijs hoef je het niet te laten. Hieronder vind je zowel de professionele walkie talkies als de speelgoed walkie talkies voor een kind.

Overzicht goede walkie talkies

Kijk hieronder voor een overzicht van goede walkie talkies en portofoons tegen een lage prijs.


Hieronder vind je enkele voorbeelden van goede portofoons / walkie talkies voor kinderen.

Alecto walkie talkies

Een leuke portofoon voor kinderen die ook een goedkope walkie talkie is, zijn de Alecto walkie talkies die een bereik hebben van wel 7 kilometer. 

Deze goedkope walkie talkies voor kinderen kosten minder dan 50 euro voor een set van twee. Is dat nog niet goedkoop genoeg? In het bovenstaande overzicht vind je ook goedkope walkie talkies van Alecto voor minder dan 30 euro. Deze hebben een bereik tot 3 kilometer. Voor een speelgoed walkie talkie is dat vaak voldoende.

Een goedkope walkie talkie van Alteco is leuk speelgoed, maar deze zijn ook goed genoeg als portofoon voor volwassenen. 

De Alecto walkie talkies zijn er in diverse versies te koop, ook in legerprint, dus aan stoerheid geen gebrek. Ze kunnen afhankelijk van het type gebruik maken van 6 tot 8 kanalen dus je zal bij deze goedkope portofoon niet snel last hebben van een stoorzender.


walkie talkie alecto
Goedkope walkie talkie / portofoon Alecto


Ook door zijn lage prijs een Alecto walkie talkie erg geschikt voor kinderen. Deze portofoons voor volwassenen zijn nauwelijks duurder dan speelgoed walkie talkies voor een kind maar veel beter van kwaliteit.

Speelgoed walkie talkie kind

Bij de speciaal voor een kind gemaakte walkie talkies blijft het bereik meestal steken op 80 meter bij een vrij bereik. Dat is dus een stuk minder. De lagere prijs is nauwelijks een argument om te kiezen voor een walkie talkie voor kinderen, daarvoor is het prijsverschil te klein. 

Eigenlijk is de enige reden om een speelgoed walkie talkie te kopen het uiterlijk. Er zijn bijvoorbeeld grappige walkie talkies voor kinderen in de vorm van een Minion, een Cars auto of Stormtrooper.


walkie talkie kind

Speelgoed walkie talkie Minion

Voor de kwaliteit, en daarmee het speelplezier, kun je beter kiezen voor een wat meer serieuze walkie talkie / portofoon, zoals een Alecto walkie talkie.

Kijk bij de bovenaan genoemde overzichten voor alle walkie talkies en hun prijs.


Foto 1: GHB walkie talkie
Foto 2: Alecto walkie talkie
Foto 3: Minion walkie talkies van Spectron


Onderwerp:
Hier kijken we naar de mogelijkheden van een goedkope walkie talkie voor een kind. Je hebt specifieke speelgoed walkie talkies voor kinderen maar een goedkope portofoon kun je ook voor een paar tientjes kopen. Je hebt dan een walkie talkie van veel betere kwaliteit en een walkie talkie met een bereik van vele kilometers. Kijk hier boven voor aanbiedingen van goede goedkope walkie talkies voor kinderen en volwassenen.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.