Walkie talkie kind

Een walkie talkie is leuke en spannend speelgoed voor kinderen. En een walkie talkie nodigt een kind uit tot gezond buitenspelen!

walkie talkie kind

Er zijn speciale walkie talkies voor kinderen die een stuk goedkoper zijn dan een professionele walkie talkie maar dat neemt niet weg dat ook een walkie talkie voor een kind soms een ver bereik heeft.


Tot wel 80 meter haalt een speelgoed walkie talkie. Wil je nog een groter bereik hebben? Kijk dan bij de walkie talkies voor professioneel gebruik (portofoon). Een set van twee van die walkie talkies heb je ook al ruim onder de 25 euro. Deze goedkope walkie talkies hebben een bereik van enkele kilometers. De kwaliteit is dusdanig beter dat ook voor kinderen een portofoon-set aan te raden is. Hieronder vind je zowel de professionele walkie talkies als de speelgoed walkie talkies voor een kind.

Overzicht goede walkie talkies

Kijk hieronder voor een overzicht van goede walkie talkies en portofoons tegen een lage prijs.


Alecto walkie talkies

Zo maakt Alecto walkie talkies die een bereik hebben van wel 3 kilometer. Deze kosten minder dan 25 euro voor een set van twee. (Kijk bij de bovenstaande professionele walkie talkies). Deze walkie talkies kunnen ook prima door kinderen gebruikt worden. Ze zijn bijvoorbeeld ook in legerprint te koop, dus aan stoerheid geen gebrek. Ze kunnen afhankelijk van het type gebruik maken van 6 tot 8 kanalen dus je zal niet snel last hebben van een stoorzender.

walkie talkie alecto

Ook door zijn lage prijs een Alecto walkie talkie erg geschikt voor kinderen. Deze portofoons voor volwassenen zijn nauwelijks duurder dan speelgoed walkie talkies voor een kind maar veel beter van kwaliteit.

Walkie talkie kinderen

Bij de speciaal voor kinderen gemaakte walkie talkies blijft het bereik meestal steken op 80 meter bij een vrij bereik. Dat is dus een stuk minder. De lagere prijs is nauwelijks een argument om te kiezen voor een walkie talkie voor kinderen, daarvoor is het prijsverschil te klein. Eigenlijk is de enige reden om een speelgoed walkie talkie te kopen het uiterlijk. Er zijn bijvoorbeeld grappige walkie talkies voor kinderen in de vorm van een Minion, een Cars auto of Stormtrooper.

walkie talkie kind

Kijk bij de bovenaan genoemde overzichten voor alle walkie talkies en hun prijs.


Foto 1: GHB walkie talkie
Foto 2: Alecto walkie talkie
Foto 3: Minion walkie talkies van Spectron

(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.