Transformers speelgoed

Het ene moment zijn het sportwagens die op hoge snelheid rondscheuren, het andere moment zijn het krachtige robots die de wereld tegen het kwaad beschermen. Welk kind kent ze niet, de Transformers. En welk kind vind het nou niet fantastisch op met de Transformers avonturen te beleven.


Tranformers zijn heerlijk speelgoed om je fantasie mee de vrije loop te laten. En naast Transformers speelgoed als auto's / speelfiguren, is er ook veel leuks zoals films, boeken, schoolspullen, games en meer.

Voordelig Transformers speelgoed en merchandise kopen

En dat alles vind je voordelig bij de aanbiedingen van Transformer speelgoed. Hier vind je de officiĆ«le Transformers merchandise. Dis meer dan alleen speelgoed. Kijk naar al het moois dat er van deze autobots te koop is.

Wat zijn Transformers?

Transformers zijn robots van de planeet Cybertron. De autobots zijn een eenheid Transformers geleid door commandant Optimus Prime, maar er zijn ook kwaadaardige Transformers, de Decepticons, geleid door Megatron.  Beide groepen robots in disguise vechten een strijd uit, de strijd van goed tegen kwaad.

Van speelgoed naar film en weer naar speelgoed

Transformers is geen speelgoed dat op een film is gebaseerd, maar de films zijn juist afgeleid van speelgoed. Al in de jaren 70 werden in Japan de eerste transformer auto´s uitgebracht, robots die in een speelgoedauto konden veranderen.

Hasbro haalde het Transformers speelgoed naar Europa. Er werd een verhaal omheen bedacht die via een tekenfilmserie op televisie onder de aandacht werd gebracht. Zowel het speelgoed als de serie waren een dusdanig succes dat er in 1986 een eerste Transformers speelfilm werd uitgebracht. Dit was een animatiefilm. Later volgde er nog veel meer tekenfilmseries en stripverhalen en in 2007 werd door Michael Bay en Steven Spielberg de eerste Transformers speelfilm met acteurs en special effects uitgebracht.

Er zouden meer van deze speelfilms volgen en in navolging hiervan is er ook veel meer Transformers speelgoed en merchandise uitgebracht.

Kijk in de bovenstaande  aanbiedingen voor een Transformers winkel voor al het leuke speelgoed, films, games, merchandise en meer rond de Transformers.

Zie ook: Meer speelgoed met kinderhelden


Onderwerpen:
Goedkoop Transformers speelgoed online kopen, Transformer speelgoed, Transformers auto, vliegtuig.

(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.