Skip Hop. Voor baby, peuter en ouders

Skip Hop is een snel groeiend succesmerk op het gebied van speelgoed, benodigdheden en cadeaus voor baby's, peuters en hun ouders.

Skip Hop baby peuter

Het assortiment van Skip Hop is veelzijdig. Je kunt spreken over een lifestyle merk voor baby, peuter (en daarmee ook voor hun ouders).


Alles in de Skip Hop hop

Vooral op het gebied van kraamcadeaus en andere cadeaus voor baby's, peuters en jonge ouders heeft Skip op veel te bieden. Maar je zou Skip Hop te kort doen om ze als alleen als cadeaumerk te beschouwen. 

Kijk maar bij onderstaande Skip Hop aanbiedingen voor alles wat dit hippe merk voor ouders en kleine kinderen te bieden heeft.


Skip Hop rugzak / schooltas

Skip Hop rugzak / schooltas

Over Skip Hop

Skip Hop is in 2003 opgericht door de (toen) jonge ouders Michael en Ellen Diamant. Het begon allemaal met de Skip Hop luiertas, om de eenvoudige reden dat er toen geen goede, mooie en functionele luiertas te koop was. 

15 jaar later is Skip Hop een Nederlands lifestyle merk dat wereldwijd bekend is. Met meer dan leuke producten voor baby's, peuters en hun ouders.

Skip Hop knuffel

Skip Hop knuffel

Luiertassen maakt Skip Hop nog steeds. Maar het aanbod is flink uitgebreid. Skip Hop maakt speelgoed en gebruiksvoorwerpen voor de allerkleinsten. Speels en met de leukste designs. Met producten speciaal gemaakt om de ontwikkeling en zelfstandigheid van het kindje te bevorderen.

En wat extra leuk is: Bij aankoop van Skip Hop producten help je kansarme gezinnen te steunen. Je steunt dan goede doelen als Good+ Foundation en het Ovarian Cancer Research Fund.


Skip Hop speelkleed baby

Skip Hop speelkleed / activity center baby


Kijk in het bovengenoemde Skip Hop aanbieding overzicht voor aanbiedingen van het complete aanbod van dit lifestyle merk voor kleine kinderen. 

Met leuk speelgoed, schooltassen, kinderservies, knuffels, badspeelgoed, nachtlampjes, speelkleden, regenkleding, broodtrommels en heel veel meer leuks van Skip Hop.

Zie ook: 
Onderwerp:
Skip Hop is een Nederlands merk voor lifestyle producten voor baby, peuter en ouder. Skip Hop artikelen lenen zich heel goed als cadeau (bijv. kraamcadeau, of verjaardagscadeau baby of peuter). Er is Skip Hop speelgoed voor baby en peuter, maar ook accessoires als een luiertas, brooddoos, speelkleed, rugzak of drinkbeker. Kijk hier boven voor de Skip Hop aanbiedingen.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.