Skip Hop speelgoed en benodigdheden voor baby's, peuters en ouders

Skip Hop is een snel groeiend succesmerk op het gebied van speelgoed, benodigdheden en cadeaus voor baby's, peuters en hun ouders.


Het assortiment van Skip Hop is veelzijdig. Je kunt spreken over een lifestyle merk voor de allerkleinsten.


Alles in de Skip Hop hop

Vooral op het gebied van kraamcadeaus en andere cadeaus voor baby's, peuters en jonge ouders heeft Skip op veel te bieden. Maar je zou Skip Hop te kort doen om ze als alleen als cadeaumerk te beschouwen. Kijk maar in de Skip Hop Shop voor alles wat dit hippe merk voor ouders en kleine kinderen te bieden heeft.

Over Skip Hop

Skip Hop is in 2003 opgericht door de (toen) jonge ouders Michael en Ellen Diamant. Het begon allemaal met de Skip Hop luiertas, om de eenvoudige reden dat er toen geen goede, mooie en functionele luiertas te koop was. 15 jaar later is Skip Hop een Nederlands lifestyle merk dat wereldwijd bekend is. Met meer dan leuke producten voor baby's, peuters en hun ouders.


Luiertassen maakt Skip Hop nog steeds. Maar het aanbod is flink uitgebreid. Speelgoed en gebruiksvoorwerpen voor de allerkleinsten. Speels en met de leukste designs. Met producten speciaal gemaakt om de ontwikkeling en zelfstandigheid van het kindje te bevorderen.

En wat exta leuk is: Bij aankoop van Skip Hop producten help je kansarme gezinnen te steunen. Je steunt dan goede doelen als Good+ Foundation en het Ovarian Cancer Research Fund.


Kijk in de bovengenoemde Skip Hop Shop voor het complete aanbod van dit lifestyle merk voor kleine kinderen. Met leuk speelgoed, schooltassen, kinderservies, knuffels, badspeelgoed, nachtlampjes, speelkleden, regenkleding, broodtrommels en heel veel meer leuks van Skip Hop.

Zie ook: Babyspeelgoed tips
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.