Bob de Bouwer speelgoed tips

Bob de Bouwer is de held van vele kinderen. Vooral peuterjongetjes en kleuterjongetjes zijn dol op die handige bouwvakker en zijn rijdend materieel. En Wendy is een rolmodel voor menig stoer meisje. Hier kijken we naar het leukste Bob de Bouwer speelgoed.

bob de bouwer speelgoed

Want er is heel vele leuk Bob de Bouwe speelgoed te koop. Kijk maar hieronder.


Overzicht alle Bob de Bouwer speelgoed

Al het Bob de Bouwer speelgoed dat hier vermeld is kun je (met de actuele prijs) terugvinden in het overzicht van Bob de Bouwer speelgoed. En veel meer, want je vind in de overzicht meer dan 150 Bob de Bouwer speelgoed producten!

Hieronder vind je een selectie van wat van dit Bob de Bouwer speelgoed:

Bob de Bouwer gereedschapskist

Als je als peuter of kleuter gaat klussen neem je natuurlijk je Bob de Bouwer gereedschapskist mee. Deze kluskist van Fisher Price is rijk gevuld met speelgoed gereedschap zoals een zaag, een hamer en een schroevendraaier, maar ook met schroeven en planken die kleine kinderen in elkaar kunnen zetten. Met de zaag halen ze de planken weer uit elkaar.


Bob de Bouwer bouwplaats met speelzand

Deze Bob de Bouwer bouwplaats is van zichzelf al leuk, maar Fisher Price heeft dit Bob de Bouwe speelgoed nog leuker gemaakt door er speelzand en 35 vormpjes aan toe te voegen. Hiermee kunnen leuke zandsculpturen worden gemaakt. Zo maken kleintjes hun eigen bouwplaats. Met de kraan (met sloopbal) kan deze weer worden gesloopt, waarna de pret opnieuw begint.

Bob de Bouwer pratende voertuigen

Kleine kinderen spelen dolgraag met de bekende voertuigen uit de Bob de Bouwer serie. Bijvoorbeeld met Lifty de kraanwagen, met Grabber de graafmachine of met Rollie de stoomwals. Fisher Price heeft dit populaire Bob de Bouwer speelgoed nu nog leuke gemaakt door deze speelgoedvoertuigen te voorzien van stemmen en geluidjes.  Bekende zinnen uit de televisieserie zijn via een speciale knop op te roepen.Bob de Bouwer fietshelm

Helemaal leuk is deze Bob de Bouwer fietshelm. Welke Bob de Bouwer fan wil nu niet met zo'n helm op het hoofd rondfietsen. Bij het bovenstaande Bob de Bouwer speelgoed vind je diverse Bob de Bouwer fietshelmen in diverse kleuren en vormen.

Bob de Bouwer bouw scoop

Bob de Bouwer fans houden van klussen en bouwen. Dat kunnen ze van hartenlust met deze Scoop bouwset. Met 6 opzetstukken en 4 verwijderbare banden kunnen ze tien verschillende combinaties van Scoop maken.


En dit zijn nog maar vijf voorbeelden van het leuke Bob de Bouwer speelgoed dat er te koop is. Kijk bij het bovenaan genoemde overzicht van Bob de Bouwer speelgoed voor nog veel meer leuke tips.

Tip: Kijk ook eens naar dit speelgoed met kinderhelden
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.