Lasergame set voor thuis lasergamen!

Thuis lasergamen? Dat is tegenwoordig hele goed mogelijk. Er zijn leuke lasergame sets te koop waarmee je thuis met je vrienden kunt lasergamen.  In de tuin, op straat of in het bos of park.


Hier kijken we naar de leukste lasergame sets voor thuis. Waarmee je met vrienden kunt lasergamen. Individueel of in groepen.

Laser X lasergame set en laserguns

Met de Laser X lasergame set van Sablon is zo'n lasergame set. Daarmee kun je lasergamen met een onbeperkt aantal spelers, individueel of in 2 of 3 teams.

De laserguns van deze laser game set reiken tot wel 60 meter ver. Mik op het detectievestje van je tegenstander voor een hit. De Laser X guns koop je los of in een set van twee. Je hebt er natuurlijk altijd minimaal twee nodig, maar zo kun je ook met een oneven aantal spelen. Een lasergamen thuis is super leuk!

Je kunt met een onbeperkt aantal spelers spelen verdeeld over maximaal drie teams. Full color lichteffecten, stereogeluid en zelfs muziek zorgen voor een extra opzwepend sfeertje. Met Laser X kun je echt lasergamen. Zo hoef je niet meer naar die dure lasergame-hal.
Aanbiedingen lasergame speelgoed

Thuis lasergamen kan met de lasergame set van Laser X, maar er zijn nog veel meer van deze laserguns waarmee je met vrienden kun lasergamen. Hieronder vind je aanbiedingen van al deze laserguns om thuis te lasergamen.


Je vindt hier meer dan 100 laserguns en lasergame sets om thuis te lasergamen. Met lasergame sets van Laser X, maar ook van onder andere Nerf, Light Battle, Silverlit, KidsTag, StarWarior en andere fabrikanten van laserguns en lasergame sets.Laser X lasergun


Vaak bevindt de sensor die de hits meet zich op de lasergun, maar bij de Laser X lasergame set worden vestjes meegeleverd die de hits registeren. Het voordeel dat je dan de persoon moet "raken¨  en niet het laserpistool. Wel zo eerlijk bij een voltreffer!


De Laser-X laserguns werken met een op te laden batterij. Een power-indicator geeft aan wanneer de laserguns voor thuis weer stroom nodig hebben, zodat je niet midden in een battle zonder stroom komt te zitten.

Lasergame buiten of binnen in huis

Deze laserguns voor thuis zijn zowel binnen als buiten te gebruiken. Je kunt elkaar dus in huis achterna zitten, maar ook in het bos een strijdveld uitzetten. Doordat je sets kunt koppelen kun je ook teamverband spelen. Reuze leuk!

Kijk bij bovenstaande aanbiedingen waar in Nederland je de Laser-X sets en laserguns en ander speelgoed voor thuis lasergamen goedkoop online kunt kopen.

Zie ook:

Samenvatting
Lasergamen thuis kan met de Laser-X lasergame set of andere laserguns / laserpistolen, speelgoed om met vrienden een lasergame te spelen. In en rond het huis lasergamen scheelt natuurlijk veel kosten. Een lasergame set is dan ook zo terug verdiend, vooral als je de lasergame set goedkoop hier boven aanschaft.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.