Laser X: Thuis lasergamen!

Thuis lasergamen? Met de Laser X lasergame-set van Sablon is dat mogelijk. De laserguns reiken tot wel 60 meter ver. Mik op het detectievestje van je tegenstander voor een hit.


De Laser X guns koop je los of in een set van twee.  Je hebt er natuurlijk altijd minimaal twee nodig, maar zo kun je ook met een oneven aantal spelen. Een lasergamen thuis is super leuk!


Onbeperkt aantal spelers, 2 of 3 teams

Je kunt met een onbeperkt aantal spelers spelen verdeeld over maximaal drie teams. Full color lichteffecten, stereogeluid en zelfs muziek zorgen voor een extra opzwepend sfeertje. Met Laser X kun je echt lasergamen. Zo hoef je niet meer naar die dure lasergame-hal.

>>> TIP: Kijk hier voor aanbiedingen van dit Laser X speelgoed.
Via het vestje worden de hits geteld. De laserguns werken met een op te laden batterij. Een power-indicator geeft aan wanneer de laserguns voor thuis weer stroom nodig hebben, zodat je niet midden in een battle zonder stroom komt te zitten.


Lasergame buiten of in huis

Deze laserguns voor thuis zijn zowel binnen als buiten te gebruiken. Je kunt elkaar dus in huis achterna zitten, maar ook in het bos een strijdveld uitzetten. Doordat je sets kunt koppelen kun je ook teamverband spelen. Reuze leuk!

Kijk bij bovenstaande aanbiedingen waar in Nederland je dit speelgoed voor thuis lasergamen goedkoop online kunt kopen.

Onderwerpen:
Lasergamen thuis, lasergame set, speelgoed, laserguns thuis, spelen.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.