Alle spellen in één winkel

Wat is het verschil tussen een speelgoedwinkel in het winkelcentrum en een echt grote speelgoedwinkel op internet? Het aanbod! Neem bijvoorbeeld het aanbod aan spellen zoals bordspellen, kaartspellen en andere gezelschapsspellen.


De grootste online winkel met spellen heeft bijvoorbeeld bijna 35.000 spellen in het assortiment. Daar kan je lokale speelgoedwinkel, ook van een grote keten, natuurlijk nooit tegenop!Kijk in het overzicht alle spellen voor circa 35.000 spellen met prijzen, beschrijvingen, ervaringen en veel meer informatie. 

Soorten spellen

Er zijn veel soorten spellen. Wat voor soort spellen vind je in het overzicht hier boven en bij de goede speelgoedwinkels. Hier enkele voorbeelden.

Strategische spellen

Baal je van spellen waarbij de geluksfactor een grote rol speelt? Bij een strategisch spel komt het op inzicht en vindingrijkheid aan. Er is vaak wel een geluksfactor, maar deze is bij een goed strategisch spel niet doorslaggevend.
Populaire strategische spellen zijn Ticket to Ride, De Kolonisten van Catan, Monopoly, Carcassonne en Risk.

Party spellen

Gezelschapsspellen die zich goed lenen voor een feestje. Je speelt ze individueel of in teams, en pret staat bovenaan bij deze spellen. Vaak moeten er woorden uitgebeeld worden of er worden gewetensvragen gesteld.
Populaire party spellen zijn 30 Seconds, Twister, Saboteur, Ik hou van Holland, Speak Out en Party & Co.

Denk spellen

En dan heb je de denkspellen en puzzelspellen. Hierbij moet je je hersens laten werken, kansen berekenen en/of inzicht tonen. Er zijn denkspellen voor kleine kinderen en volwassenen. Vaak gaan die twee moeilijk samen omdat het denkniveau van de spelers ongeveer gelijk moet zijn voor een spannende confrontatie.
Populaire denkspellen voor kleine kinderen zijn Jumpy, Splash Attack en Nijntje Kleuren.
Populaire denkspellen voor grotere kinderen en volwassenen zijn Qwixx, Rory's Story Cubes, Escape Room, Rummicub, Uno, Halli Galli en Genius.

Vraag en antwoord spellen

Een kwis is altijd leuk om te spelen. Deze vraag en antwoord spellen zijn vaak gebaseerd op kwissen. Afhankelijk van het spel is algemene kennis, een grote woordenschat of snel kunnen denken belangrijk.
Populaire vraag en antwoord spellen zijn Trivial Pursuit, Pim Pam Pet, De slimste mens, iKnow en Terra.

Deze spellen en nog zo'n 10.000 andere spellen zijn te vinden bij de spellenwinkels genoemd op Beste Spellen Kopen.

Onderwerpen:
Beste spellen kopen, speelgoedwinkel grootste keuze spellen, online spellen kopen.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.