Aanraders: Vijf leuke spellen

Op zoek naar een leuk gezelschapsspel of bordspel?  Wij hebben hier vijf leuke spellen voor je verzameld.


Vijf spellen voor jong en oud. Spellen die nooit vervelen.


Escape Room The Game

Escape rooms zijn zeer populair. Maar ook vrij kostbaar, dus je kunt maar af en toe zo'n kamer bezoeken. Een leuk alternatief voor de rest van de tijd is Escape Room The Game. Ook bij dit bordspel moet je via puzzels en hints ontsnappen uit een ruimte. Escape Room The Game bevat meerdere ruimtes, en er zijn ook uitbreidingpakketten te koop met nog meer escape rooms.


Op jacht naar Hubi

Hubi is een spookje. En jij mag op spokenjacht! Op jacht naar Hubi is een gezelschapsspel van Ravensburger voor 2 tot 4 personen. Het spel is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar, maar ook volwassenen spelen dit originele spel met veel plezier. Iedere speler is een bepaald dier en Op jacht naar Hubi speelt zich af in een spookhuis. In Duitsland is het spel uitgeroepen tot het beste spel van 2012. En het is nog steeds superleuk!


Hive

Hive is geen echt gezelschapsspel want je speelt het met twee personen. Toch willen we Hive hier wel noemen, want Hive behoort tot de leukste spellen van dit moment. Met behulp van insecten dien je je tegenstander te verslaan. Ieder insect heeft zijn eigen unieke eigenschappen. Het spel Hive is uit te breiden met diverse uitbreidingspakketten zodat het nooit verveeld.Het Poepspel

Onze oprechte excuses voor het opnemen van het Poepspel in deze lijst. Maar het is zo leuk! Het Poepspel gaat als volgt: Zoek een toilet, leg een poepje, veeg de billen en was je handen. Komt het je bekend voor? Ja, een echt Real Life spel. De druk bij dit spel is hoog (hahaha) want als verliezer krijg je een drol op je hoofd, en dat wil je natuurlijk niet!


Galgje bordspel

Iedereen kent galgje, het spel dat je met pen en papier of op een schoolbord speelt. Maar galgje is ook als bordspel te koop. Inclusief zandloper, een systeem om punten bij te houden en letterblokjes. De regels van het Galgje Bordspel zijn vergelijkbaar met de bekende versie maar het speelt wel heel relaxed met een speelbord in het midden.Maar er zijn natuurlijk nog veel meer leuke gezelschapsspellen en bordspellen te koop. Kijk bij meer leuke spellen voor nog veel meer tips.

Foto bovenaan: Op jacht naar Hubi

(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.