Spinners. Dit speelgoed is goed tegen stress


Hoe eenvoudig ze ook zijn, de spinners (ook stress-niet tol genoemd) zijn de gadget van dit moment. Het lijkt wel of iedereen een spinner wil hebben. Spinners zijn ooit ontwikkeld voor mensen met ADHD of een zenuwtic. Maar die heb je echt niet nodig om een spinner leuk te vinden!


Een goede spinner kopen?

Ben je op zoek naar een leuke Spinner? Kijk dan vooral bij de aanbiedingen spinners. Daar kun je alle spinners goedkoop vinden.


Wat is een spinner?

De spinner (ook wel stress niet tol genoemd) is bedacht voor mensen met een zenuwtik of ADHD. Klikken met een pen, wiebelen met je voet of been, het kan best irritant zijn voor je omgeving. De spinner was de oplossing. Het is een klein apparaatje dat je kunt laten draaien in je hand. Klinkt simpel, en deze anti stress tol is dat ook, maar het geeft een heerlijk gevoel. Verslavend zelfs. De spinner kun je niet wegleggen!

En wist je dat een spinner ook helpt bij het stoppen met roken?


Fidget spinner

Bij bovenstaande winkel vind je de beste spinners. Let niet alleen op de prijs! Een goede spinner is keramisch. Een keramische spinner draait soepeler en langer. Een stalen spinner is goedkoper, maar minder van kwaliteit. Met een originele Fidget spinner ben je dus beter af dan met een goedkope spinner van mindere kwaliteit.

Bij bovenstaande winkel vind je ook goede spinners met extra's, zoals een glow in the dark spinner en spinners met LED-verlichting. Keuze in overvloed!

Foto's: Fidget spinners


Onderwerp:
Maak hier kennis met de fidget spinner en andere goede spinners. De originele fidget spinner wordt ook wel stress-niet tol of no-stress tol genoemd omdat deze ontworpen is voor mensen met ADHD of een zenuw-tic. Andere mensen vinden deze fidget spinners ook heel erg leuk. 

(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.