Steffi Love (en Evi Love). Goedkoper dan de Barbie pop

De Steffi Live pop is de rivale van Barbie. Deze meisjespop van Simba is vergelijkbaar met Barbie, maar goedkoper.


Steffi Love is een tienerpop die veel overeenkomsten met Barbie heeft. Het grote verschil tussen Steffi en Barbie zit hem vooral in de prijs. De Steffi Love pop en de Steffi accessoires zijn veel goedkoper dan die van Barbie.

Steffi Love en Evi Love poppen

De Steffi Love tienerpop van speelgoed fabrikant Simba heeft ook een kleiner zusje gekregen. Evi Love, die haar in populariteit voorbij lijkt te streven. Van Evi Love is er bijvoorbeeld een compleet dierenziekenhuis beschikbaar met een Evi Love pop, dieren en heel veel accessoires. 

De prijs van zo'n Evi Love pop speelgoed set bedraagt nog geen drie tientjes.


Steffi pop

Steffi Love pop (met luiaard)


Veel voordelige Steffi Love pakketten

Verder zijn de Steffi pop en Evi pop te koop in combinatie met ondermeer een pony, een konijnenhok, een paardenstal, een hamburgerkraam en als oppas met een weg en baby.

Van Steffi Love zelf is de hondensalon populair en er zijn heel veel Steffi pakketten met mooie kleding.  Aanrader is het pakket met zowel Steffi en Evi plus veel dieren en accessoires voor circa 10 euro.

Evi pop

Evi Love pop (als ijsprinses)


De laatste jaren hebben Steffi en Evi gezelschap gekregen van andere poppen zoals Steffi Love Kevin (de brother from another mother van Barbie 's Ken) en een baby tweeling. Ook zijn er diverse versies van de Steffi Love pop en de Evi Love pop zoals een zeemeermin, een ijsprinses en Safari Steffi.

Steffi Love vs Barbie

Steffi Love in verschillende outfits

Steffi Love wordt vaak Steffie Love genoemd, maar dat is een fout. Steffie Love heet toch echt Steffi Love.

Steffi Love Baby Surprise

Steffi Love is in vele versies te koop. Opmerkelijk is Steffi Love Baby Suprise. Een speciale versie waarin Steffi Love zwanger is. Help Steffi bevallen en help haar bij het verzorgen van de baby. Is het een jongen of een meisje? Dat weet je pas na de bevalling van de zwangere Steffi Love.


In het overzicht van Beste Online Speelgoedwinkels vind je de winkels waar je het beste en goedkoopste Steffi en Evi poppen en accessoires kunt kopen. Of kijk bij de bovenstaande aanbiedingen van Steffi Love en Evi Love.


Onderwerpen:
Steffi Love is een tienerpop / modepop in dezelfde stijl als de Barbie pop, maar wel een stuk goedkoper. Er is veel leuk Steffi Love speelgoed te koop. Naast de Steffi pop behoort ook de Evi pop tot dit poppen speelgoed. Evi Love is het kleine zusje van Steffi Love. Kijk hier boven voor alle aanbiedingen.

(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.