Steffi Love. Goedkoper dan de Barbie pop


Steffi Love is een tienerpop die veel overeenkomsten met Barbie heeft. Het grote verschil tussen Steffi en Barbie zit hem in de prijs. De Steffi pop en de Steffi accessoires zijn veel goedkoper dan die van Barbie.

Steffi Love en Evi Love

De Steffi Love tienerpop van speelgoed fabrikant Simba heeft ook een kleiner zusje gekregen. Evi Love, die haar in populariteit voorbij lijkt te streven. Van Evi is er bijvoorbeeld een compleet dierenziekenhuis beschikbaar met een pop, dieren en heel veel accessoires. De prijs van dit alles bedraagt nog geen drie tientjes.


Veel voordelige Steffi pakketten

Verder is Evi te koop in combinatie met ondermeer een pony, een konijnenhok, een paardenstal en als oppas met een weg en baby.

Van Steffi zelf is de hondensalon populair en er zijn heel veel Steffi pakketten met mooie kleding.  Aanrader is het pakket met zowel Steffi en Evi plus veel dieren en accessoires voor circa 10 euro.

In het overzicht van Beste Online Speelgoedwinkels vind je de winkels waar je het beste en goedkoopste Steffi en Evi poppen en accessoires kunt kopen. Of kijk bij de aanbiedingen van Steffi Love.


Onderwerpen:
Steffi Love is een tienerpop / modepop in dezelfde stijl als de Barbie pop, maar wel een stuk goedkoper. Er is veel leuk Steffi Love speelgoed te koop. Naast de Steffi pop behoort ook de Evi pop tot dit poppen speelgoed. Kijk hier boven voor alle aanbiedingen.

(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.