Playskool speelgoed voor baby's en peuters


Playskool is populair speelgoed voor jonge kinderen. Veel Playskool speelgoed is bedoeld voor baby's en peuters. Lees hier over Playskool speelgoed en de beste winkels om online Playskool te kopen.


Kijk bij de aanbiedingen van Playskool om goedkoop het mooiste Playskool speelgoed online te kopen.

Zoals we al schreven is Playskool speelgoed vooral gemaakt voor baby's en peuters. Denk daarbij bijvoorbeeld aan rammelaars, tutteldoekje of rammelaar. en tutteldoekjes voor de baby, en aan het Wheels Pals treinstation en de Playskool dokterset voor peuters.

Playskool levert echter ook speelgoed voor kleuters zoals de Playdoh Spaghetti Fabriek en de Wheel Pals Mini Garage.

Speelgoed met een geschiedenis

Playskool is al in 1901 in Amerika opgericht. Playskool maakte in eerste instantie educatief houten speelgoed voor gebruik in de klas. Dit verklaart meteen ook de merknaam Playskool. En het is ook nog steeds te merken aan de educatieve waarde van veel Playskool speelgoed.

In 1984 werd Playskool overgenomen door Hasbro. Sindsdien maakt Playskool ook producten voor andere Hasbro merken zoals Tonka, Play-Doh en Mr Potato Head.

Playskool speelgoed kopen

Kijk voor de beste en goedkoopste winkels waar je Playskool speelgoed kunt kopen in het bovengenoemde overzicht van beste winkels om Playskool speelgoed te kopen.

Zie ook: Babyspeelgoed tips
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.