Playskool speelgoed voor baby's en peuters

Aanbiedingen van al het leuke speelgoed van Playskool. Playskool maakt leuk speelgoed voor baby, peuter, kleuter en andere kleine kinderen.

Playskool speelgoed

Playskool speelgoed is populair speelgoed voor jonge kinderen. Veel Playskool speelgoed is bedoeld voor baby's en peuters. Lees hier over Playskool speelgoed en de beste winkels om online Playskool te kopen.

Playskool is een merknaam van de grote speelgoed fabrikant Hasbro. Onder de naam Playskool brengen  ze verantwoord  speelgoed voor baby en peuter op de markt dat bijdraagt aan de ontwikkeling van kleine kinderen.

Aanbiedingen al het Playskool speelgoed

Kijk hier onder bij de aanbiedingen van Playskool om goedkoop het mooiste Playskool speelgoed online te kopen. Het gaat daarbij om vele tientallen leuke Playskool artikelen voor baby, peuter en kleuter.


Zoals we al schreven is Playskool speelgoed vooral gemaakt voor baby's en peuters. Denk daarbij bijvoorbeeld aan rammelaars, tutteldoekje of rammelaar. en tutteldoekjes voor de baby, en aan het Wheels Pals treinstation en de Playskool dokterset voor peuters.

Playskool levert echter naast babyspeelgoed en peuterspeelgoed ook speelgoed voor kleuters zoals de Playdoh Spaghetti Fabriek en de Wheel Pals Mini Garage.

Playskool speelgoed baby

Speelgoed met een geschiedenis

Het speelgoed merk Playskool is al in 1901 in Amerika opgericht. Playskool maakte in eerste instantie educatief houten speelgoed voor gebruik in de klas. Dit verklaart meteen ook de merknaam Playskool. En het is ook nog steeds te merken aan de educatieve waarde van veel Playskool speelgoed.

In 1984 werd Playskool overgenomen door Hasbro. Sindsdien maakt Playskool ook producten voor andere Hasbro merken zoals Tonka, Play-Doh en Mr Potato Head.


Playskool baby speelgoed

Playskool speelgoed kopen

Playskool speelgoed koop je in goede speelgoedwinkels en online. Bovenaan deze pagina vind je alle online aanbiedingen van Playskool. Je kunt Playskool speelgoed voor baby, peuter en kleuter daar goedkoop kopen.

Zie ook: Babyspeelgoed tips


Samenvatting:
Playskool is een merk speelgoed dat al meer dan een eeuw bestaat. Tegenwoordig is Playskool eigendom van Hasbro en maakt het speelgoed voor baby's, peuters en in mindere mate voor kleuters en andere kleine kinderen. Bovenaan vind je online aanbiedingen van al het Playskool speelgoed. 
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.