Little Tikes speelgoed


Little Tikes is een grote Amerikaanse producent van kunststof speelgoed. Little Tikes maakt zowel binnenspeelgoed als buitenspeelgoed. Iedereen kent wel Little Tikes speelgoed, en heeft het vaak ook in zijn bezit, al is het merk veel minder bekend dan speelgoed van bijvoorbeeld Lego of Playmobil.

Little Tikes binnenspeelgoed

Het binnenspeelgoed van Little Tikes omvat ondermeer een diverse kinderkeukens, een speelgoed werkbank (voor kleine klussertjes). hobbelpaarden, loopwagens, fietsjes, boodschappenwagentjes voor kinderen, poppenwagens en nog heel veel ander speelgoed.


Speelhuisjes en speeltoestellen

Voor wat betreft buitenspeelgoed is Little Tikes heel bekend om zijn kunststof speelhuisjes. Daarvan levert Little Tikes er heel erg veel. En de kwaliteit is hoog, veel van de Little Tikes speelhuisjes zullen in een speeltuin niet misstaan. Veel huisjes zijn voorzien van trappen en glijbanen.

Het assortiment van Little Tikes omvat ook veel kunsrstof speeltoestellen voor in de tuin. wie klimapparaten, een schommel of een glijbaan zoekt moet zeker eens kijken bij de online Little Tikes winkels die je verderop in dit artikel vindt.


Meer Little Tikes buitenspeelgoed

Little Tikes levert ook veel opblaasbaar speelgoed zoals springkussen, picknicktafels voor kinderen en zandbakken. Voor een plastic picknicktafel, glijbaan, speeltoestel, zandbak, schommelstoel, schommelbank, watertafel, trampoline, waterglijbaan, watertafel of babyschommel kom je ook al snel bij Little Tikes terecht.


Little Tikes speelgoed kopen

Kijk in het overzicht al het Little Tikes speelgoed voor al dit leuke speelgoed en de laagste prijzen.

Foto's: Little Tikes


Onderwerpen:
Little Tikes buitenspeelgoed, goedkoop Little Tikes speelgoed online kopen, Little Tikes speelgoed met korting online.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.