Watertafel, lekker spelen met water!

Met een watertafel kunnen kleine kinderen heerlijk met water spelen. Helemaal leuk zijn de watertafels die de watertafel met een zandtafel combineren.


Hier informatie over de leukste watertafels.Bekende merken speelgoed zoals Little Tikes, Smoby en Wader maken heel leuke watertafels die voor weinig geld te koop zijn.Een watertafel is meer dan een bak water

Een goede watertafel is heel wat meer dan alleen een waterbak op pootjes. Een goede watertafel bevat ook speelelementen als een waterrad, een draaibal, een waterkanon, bruggetjes, fonteinen, en natuurlijk accessoires als poppetjes, bootjes en meer. Wat er allemaal meegeleverd wordt en wat er mogelijk is hangt helemaal af van wat er met de watertafel wordt meegeleverd.

>>> Kijk hier voor de leukste watertafels en kijk wat er allemaal mogelijk is. Je vindt hier ook de prijzen van de watertafels.Combinatie watertafel en zandtafel

Steeds vaker worden de watertafel en de zandtafel met elkaar gecombineerd. Zo kunnen kinderen in de tuin lekker kliederen met water en zand. Bij de meeste watertafels moeten de kinderen staan, maar er zijn ook watertafels in de vorm van een picknicktafel. Na het spelen kunnen deze dichtgeklapt worden en de kinderen kunnen hem dat als picknicktafel gebruiken.


Kijk bij de bovenstaande watertafels voor deze picknick-watertafels en andere leuke watertafels.


Zie ook:

Onderwerpen:
Watertafel, spelen met water, waterspeelgoed peuter, kleuter, watertafels.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.