Aanbiedingen Minion artikelen en Minions speelgoed

Aanbiedingen van Minions speelgoed en andere leuke spullen voor de Minion fan.

Minions speelgoed en Minion spullen

Hoewel de Minions aanhangers zijn van de grootste booswichten die de wereld heeft voortgebracht zijn deze kleine schurken dusdanig grappig en vertederend iedereen dol is Minions. Het is dan ook niet vreemd dat de Minion films gevolgd zijn door veel Minion speelgoed en andere Minions spullen.

Speelgoed, knuffels, kleding, gadgets, spelletjes, schrijfwaren, serviesgoed,... alles is er met Minions verkrijgbaar. Hier kijken we naar aanbiedingen van al deze leuke Minions artikelen. Minions speelgoed om mee te spelen, Minions om de kinderkamer mee in te richten , Minions om mee te nemen naar school, en veel meer.


Minions zijn razend populair. Dat merk je wel aan de grote hoeveelheid aan Minions speelgoed en andere Minion artikelen dat wordt uitgebracht. Bij de bovenstaande Minion aanbiedingen vind je meer dan 1.000 van deze Minion producten. 

Populair Minions speelgoed en spullen

Welk Minion speelgoed is populair? En welke andere Minions producten worden veel verkocht? Hieronder een kleine greep uit de vele Minions spullen die er te koop zijn en die gretig aftrek vinden.

LEGO Minions
Lego heeft een serie Minions speelgoed uitgebracht.

Minions spellen
Bijvoorbeeld een kaartspel of het Ravensburger Minions Alarm Spel. Er is ook een leuke 4-in-1 spellendoos te koop met 4 Minion spellen.

Ravensburger 3D Minion puzzel
Bouw uit 250 stukjes een Minion in 3D op. Of kies voor de 3D Minion puzzelbal met ruim 70 stukjes.

Mions plak tattoos
Vel met Minion tattoo stickers. Deze nep tattoos zijn net echt.

Minions speelgoed puzzel


Ravensburger Minion puzzel
Minions legpuzzel met 150 stukjes voor een kind vanaf 7 jaar.

Minions scheet geweer
De Minions Fart N Fire van Mattel is een scheetgeweer waarmee je onder andere je eigen scheten kunt ontwikkelen.

Minion knuffels
De Minions mogen dan een slechterik zijn. Knuffelbaar zijn ze absoluut! Er zijn dan ook vele Minion knuffels te koop.

Minions auto
Ook Hot Wheels doet mee aan de Minions hype. Bij de aanbiedingen vind je ook Minion speelgoed auto's.

Minions kostuum
Verkleed je als Minion voor een verkleedfeest, kinderfeest of carnaval met een Minion kostuum.

Minions dekbed overtrek
Een dekbedovertrek voor de echte Minion fan. Er zijn diverse Minions dekbed overtrekken te vinden bij de bovenaan genoemde Minions aanbiedingen.

En dit is nog maar een kleine greep uit de meer dan 1.000 Minions producten die je bij de bovenstaande Minion aanbiedingen goedkoop kunt kopen. Kijk daar voor al het leuke Minions speelgoed en andere leuke Minion spullen.

Over de Minions

In de eerste Verschrikkelijke Ikke film (Despicable Me) hadden ze nog maar een bijrol. Bij deel 2 werd deze rol al groter, en in 2015 kregen ze zelfs een eigen film: De Minions.

In 2017 doken ze op in Verschrikkelijke Ikke 3 en in 2022 kwam er een tweede Minions film, Minions 2: the Rise of Gru (in de Nederlandse versie: Hoe Gru een superschurk werd). Tussendoor zijn er ook kortere Minions films uitgebracht.


Sinds Verschrikkelijke Ikke 2 worden we overspoeld met Minions, en dat zal de komende tijd alleen maar meer worden. Iedereen is dol op Minions!

Nederland en Belgiƫ maakte op 9 juli 2010 vor het eerst kennis met de Minions. Toen ging Despicable Me (Verschrikkelijke Ikke) bij ons in premiere. Hoofdpersoon in deze animatiefilm was Gru, een man met de ambitie om de grootste superschurk ter wereld te worden. Daarbij wordt hij bijgestaan door Minions, kleine gele wezentjes die in de film voor een komische noot zorgen. Hoewel de Minions verder een onbelangrijke rol speelden waren ze voor een groot deel verantwoordelijk voor het succes van de tekenfilm.

Daarom kregen ze in Despicable Me 2 een veel grotere en belangrijkere rol, en in 2015 zelfs hun eerste eigen animatiefilm, The Minions, in 2022 gevolgd door The Minions 2.

Tip: Kijk ook eens naar dit speelgoed met kinderhelden


Onderwerp:
Een overzicht met aanbiedingen van alle Minions speelgoed en andere leuke Minions spullen.

(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.