Wat is Disney Infinity?

Wat is Disney Infinity?  Disney Infinity is een avonturenspel voor spelcomputers als de Wii U, Xbox One, Xbox 360, Playstation 3 en PlayStation 4, maar je kunt het ook op de PC, iPad of een Windows-tablet spelen.


Je hebt het Disney videogame nodig en speciale Disney Infinity spelfiguren die je los kunt kopen. Deze spelfiguren op een spelbord (de Infinity Base) plaatsen waarna ze in je videogame opduiken.

Voor de PC, iPad en Windows 8 apparaten kun je de software gratis downloadenVoor de Playstation, Xbox en Wii U dien je een Starterpack aan te schaffen (zie link hieronder) dat de Infinity Base en één of meer spelfiguren bevat. Vele spelfiguren zijn beschikbaar voor Disney Infinity. Beroemde Disney-personages als Donald Duck, Mickey Mouse, Buzz Lightyear, Woody, Phineas, Rapunzel, Stitch, Captain Jack Sparrow en de prinsessen uit Frozen, maar ook de Marvel superhelden, de Hulk, de auto's uit Cars en veel meer.

In het spel kun je een eigen wereld creëren met honderden Disney items, locaties en voertuigen waarin de spelfiguren die jij aangeschaft hebt hun avonturen kunnen beleven. Deze creëer je in de Toy Box, een ontwerpprogramma waarin je zelf steden en landschappen kunt maken.

Kijk hier voor al het Disney Infinity speelgoed

(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.