Super Sand Castle (Kasteel): Speelgoed van het jaar

De winnaars van het Speelgoed van het Jaar 2014 zijn bekend. In categorie kleuterspeelgoed (4 t/m 5 jaar) is het Super Sand Castle van speelgoedfabrikant Goliath de winnaar.


Super Sand maakt zijn naam meer dan waar. Het is ideaal speelzand en je kunt het ook nog eens binnenshuis gebruiken. Met Super Sand Castle / Super Sand Kasteel kun je prachtige kastelen met dit superzand maken.

Super Sand is zeer zacht en hele goed als bouwmateriaal te gebruiken. Het droogt niet uit, het is heel makkelijk op te vegen, ook ook vloerkleden en tafellakens, het is anti-bacterieel en gemaakt van natuurlijke materialen. Ideaal! Lag dit zand maar op het strand!!!

Super Sand is gekozen tot het leukste kleuterspeelgoed, maar ook kinderen van enkele jaren ouder vinden dit speelgoed nog leuk. Zolang spelen met zand nog leuk gevonden wordt is dit superzand een hit.


Super Sand kun je in een starterset kopen, maar ook in thema pakketten zoals Super Sand Animals, Super Sand Safari en Super Sand Giant. Naast een hoeveelheid van dit superzand bevatten deze pakketten meegeleverde vormen en gereedschappen die per pakket verschillen. Super Sand Castle is ook zo'n pakket. Het bevat onder andere vier grote kasteelvormen en vier kleine kasteelvormen. Genoeg om naar hartelust met zand mooie zandkastelen te bouwen.

Interesse in Super Sand? Kijk dan bij de aanbiedingen van Super Sand wat Super Sand Castle en andere Super Sand pakketten kosten bij de grote speelgoedwinkels in Nederland.

Zie ook: Meer creatief speelgoed
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.