De Legenden van Andor spel

Enkele jaren terug werd het bordspel De Legenden van Andor uitgeroepen tot speelgoed van het jaar. Andor is nog steeds een bijzonder leuk spel, en er zijn inmiddels diverse uitbreidingen en speciale versies uitgebracht die het spel nog veel leuker maken.De Legenden van Andor is een spannend en origineel bordspel waarbij er samen moet worden gewerkt om het spel te kunnen winnen. Als spelers nemen jullie het namelijk gezamenlijk tegen de vijand op.

Dat betekent veel overleggen en gezamenlijk een tactiek bedenken en uitvoeren. Zo verdedigen jullie met z'n allen (2 tot 4 personen) het fantasieland Andor tegen vijanden als draken en monsters.

Iedere speler kiest een personage zoals een dwerg, een tovenaar, een krijger of een boogschutter. Ieder personage heeft zijn eigen sterke en zwakke punten. In de video van fabrikant 999 Games hieronder worden de spelregels kort uitgelegd.


Er is veel variatie in het spel die er voor zorgt dat ieder Legenden van Andor spel anders is. Er zijn twee verschillende speelvelden (het spelbord is dubbelzijdig bedrukt), veel verschillende monsters, vijf te spelen legendes en een variabele spelopbouw. Het spel is zo bedacht dat je het al spelend kunt leren. Er is dus geen ellenlange voorbereiding nodig voor je het spel De Legenden van Andor kunt spelen.

Kijk bij aanbiedingen van De Legenden van Andor om te zien waar je goedkoop dit leuke en originele bordspel kunt kopen.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.