De Legenden van Andor spel

Aanbiedingen van het spel De Legenden van Andor en aanbiedingen van Andor spel uitbreidingen.

Enkele jaren terug werd het bordspel De Legenden van Andor uitgeroepen tot speelgoed van het jaar. Andor is nog steeds een bijzonder leuk spel, en er zijn inmiddels diverse uitbreidingen en speciale versies uitgebracht die het spel nog veel leuker maken.

De Legenden van Andor spel


De Legenden van Andor is een spannend en origineel bordspel waarbij er samen moet worden gewerkt om het spel te kunnen winnen. Als spelers nemen jullie het namelijk gezamenlijk tegen de vijand op.

Dat betekent veel overleggen en gezamenlijk een tactiek bedenken en uitvoeren. Zo verdedigen jullie met z'n allen (2 tot 4 personen) het fantasieland Andor tegen vijanden als draken en monsters. (Of met meer personen via een uitbreiding op het Andor spel).


Iedere speler kiest een personage zoals een dwerg, een tovenaar, een krijger of een boogschutter. Ieder personage heeft zijn eigen sterke en zwakke punten. In de video van fabrikant 999 Games hieronder worden de spelregels kort uitgelegd.Video: Legenden van Andor (spelregels)


Er is veel variatie in het spel die er voor zorgt dat ieder Legenden van Andor spel anders is. Er zijn twee verschillende speelvelden (het spelbord is dubbelzijdig bedrukt), veel verschillende monsters, vijf te spelen legendes en een variabele spelopbouw. Het spel is zo bedacht dat je het al spelend kunt leren. Er is dus geen ellenlange voorbereiding nodig voor je het spel De Legenden van Andor kunt spelen.

Kijk bij bovenstaande aanbiedingen van De Legenden van Andor om te zien waar je goedkoop dit leuke en originele bordspel kunt kopen. Je vindt daar niet alleen het originele Legenden van Andor spel maar ook aanbiedingen van speciale Andor versies en van Andor uitbreidingen.

Hieronder wat populaire Andor spellen en Andor uitbreidingspakketten:

Spellen:
  • De Legenden van Andor basisspel
  • Andor: Jonge Helden (junior editie)
  • De Legenden van Andor: De laatste Hoop (apart bordspel)

Uitbreidingen:
  • De Legenden van Andor: De Reis naar het Noorden  (uitbreiding)
  • Andor: De Verloren Legenden: Oude Geesten  (uitbreiding)
  • De Legenden van Andor: Nieuwe Helden 5/6 spelers
  • De Legenden van Andor: Donkere Helden 5/6 spelers
  • Andor: De Verloren Legenden: Donkere Tijden (uitbreiding)
Bij de Legenden van Andor aanbiedingen bovenaan kun je al deze spellen en uitbreidingen goedkoop kopen.

Zie ook:


Onderwerp:
De Legenden van Andor is een populair spel dat heel leuk en uitdagend is om te spelen. De Legende van Andor is voormalig speelgoed van het jaar. Op het originele Andor spel zijn vele uitbreidingen en special versies uitgebracht zoals een kinder versie van de Legenden van Andor. Hierboven vind je de meest populaire legende van Andor spellen en uitbreidingen en aanbiedingen van al deze Andor spellen.

(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.