Camel Up kamelenrace spel

Camel Up is een knotsgekke kamelenrace in de vorm van een grappig bordspel voor het hele gezin. Makkelijk om te begrijpen, heel leuk om te spelen.


In dit spel voor twee tot acht personen ben je een schatrijke Egyptenaar die nog rijker probeert te worden door te wedden op kamelenraces. Maar je rivalen willen natuurlijk ook winnen en rijker worden dan jou.

Vijf kamelen spurten in het spel Camel Up door de woestijn in een uitputtingsslag die over meerdere etappes gaat. Jij kunt geld verdienen door te wedden op de winnaars en door slimmer te zijn dan je tegenstanders. Maar het valt niet mee om te voorspellen wat die knotsgekke en onvoorspelbare kamelen gaan doen. Zo springen ze gewoon op elkaars rug voor een lift.


Het Camel Up spel was enkele jaren terug genomineerd voor Speelgoed van het Jaar. En terecht, want het is een leuk en origineel spel dat door jong en oud te spelen is. Vele speelgoedwinkels verkopen het Camel Up spel. Kijk bij de aanbiedingen van Camel Up in welke Nederlandse speelgoedwinkels je dit originele bordspel goedkoop kunt kopen.

Het Camel Up spel is een leuk familiespel van 999 Games, de spelfabrikant die zoveel leuke spellen op zijn naam heeft staan.

Bij de bovenstaande aanbiedingen kun je het Camel Up spel en eventuele uitbreidingen van Camel Up kopen. Bij meer leuke kinderspellen vind je meer tips voor spellen voor kinderen.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.