Camel Up kamelenrace spel

Camel Up is een knotsgekke kamelenrace in de vorm van een grappig bordspel voor het hele gezin. Makkelijk om te begrijpen, heel leuk om te spelen.

Camel Up spel kamelenrace

In het Camel Up kamelenrace spel voor twee tot acht personen ben je een schatrijke Egyptenaar die nog rijker probeert te worden door te wedden op kamelenraces. Maar je rivalen willen natuurlijk ook winnen en rijker worden dan jou.

Vijf kamelen spurten in het spel Camel Up door de woestijn in een uitputtingsslag die over meerdere etappes gaat. Jij kunt geld verdienen door te wedden op de winnaars en door slimmer te zijn dan je tegenstanders. 

Maar het valt niet mee om te voorspellen wat die knotsgekke en onvoorspelbare kamelen gaan doen. Zo springen de kamelen gedurende de kamelenrace gewoon op elkaars rug voor een lift.


Spelregels Camel Up kamelenrace spel

Het Camel Up spel was enkele jaren terug genomineerd voor Speelgoed van het Jaar. En terecht, want het is een leuk en origineel spel dat door jong en oud te spelen is. 

Vele speelgoedwinkels verkopen het Camel Up spel. Kijk bij de aanbieding van het Camel Up spel om te zien waar je dit originele bordspel goedkoop kunt kopen.

Het Camel Up spel is een leuk familiespel van 999 Games, de spelfabrikant die zoveel leuke spellen op zijn naam heeft staan.

Camel Up bordspel kamelenrace

Camel Up bordspel kamelenrace


Bij de bovenstaande aanbiedingen kun je het Camel Up spel en eventuele uitbreidingen van Camel Up kopen. Bij meer leuke kinderspellen vind je meer tips voor spellen voor kinderen.


Onderwerp:
Camel Up, het kamelenrace spel, is een leuk bordspel van 999 Games waarin je op een kamelenrace moet wedden. Maar de dol dwaze kamelen maken er een rare race van. Het Camel Up kamelenrace spel was eerder genomineerd voor Speelgoed van het Jaar.

(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.