Fisher Price Laugh and Learn (Leerplezier) babyspeelgoed

Fisher Price Laugh and Learn (Leerplezier) is een hele serie speelgoed van Fisherprice voor de allerkleinsten. Fisher Price Laugh and Learn is babyspeelgoed waaraan baby's heel veel te ontdekken hebben.


De serie Fisher Price Laugh and Learn speelgoed bestaat uit heel veel verschillende soorten speelgoed zoals een baby-laptop, een speelgoed-stofzuiger, een thee-serviesje, speelgoed-auto's en veel meer. Wat de samenhang is? Al dit Fisher Price speelgoed is zo gemaakt dat het de fantasie van baby's prikkelt en dat ze er iets van leren.

Fisher Price Leerplezier

In Nederland wordt deze serie speelgoed ook wel Fisher Price Leerplezier genoemd. De serie bestaat uit speelgoed voor kleintjes in vier ontwikkelingsfases die door de fabrikant Zittend Spelen, Kruipen, Staan en Lopen worden genoemd. Al in de eerste fase kunnen de kleintjes een kinderlaptop, een gitaar of een mediaspeler gebruiken. Fisher Price heeft dit speelgoed zo ontwikkeld dat de allerkleinste het kunnen bedienen.

Als je de kleintjes gaan kruipen is bijvoorbeeld de Fisher Price Laugh and Learn Kruippret Muziekbal erg leuk want hier kunnen ze achteraan gaan. Gaan de dreumes staan? Dan wordt de speeltafel erg interessant, want daar kan hij of zij voor gaan staan om te spelen.

De serie Fisher Price Laugh and Learn speelgoed (Fisher Price Leerplezier) is volop in Nederland verkrijgbaar. Kijk hier voor de aanbiedingen.

Onderwerp:
Speelgoed fabrikant Fisher Price maakt heel veel speelgoed voor baby, dreumes en peuter. Veel Fisher Price babyspeelgoed vind je in de serie Fisher Price Laugh and Learn (Fishet Price Leerplezier). Dit is speelgoed dat voor de baby niet alleen leuk is om mee te spelen, maar dat ook leerzaam is en de ontwikkeling van de baby bevorderd. Kijk hier boven voor aanbiedingen van al het leuke Fisher Price speelgoed voor de baby.

(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.