De leukste zandbakken

Spelen met zand is al zo oud als er kinderen zijn. Ook in de tuin mogen kinderen graag met zand spelen. Maar natuurlijk wil je dat zand niet door je hele tuin.


Daarom hier een overzicht met wat leuke zandbakken voor in de tuin. Goedkope maar goede zandbakken waar ieder kind zich heerlijk in kan vermaken.

Alle onderstaande zandbakken zijn goedkoop te vinden in het overzicht aanbiedingen van zandbakken. Dit betreft voordelig geprijsde zandbakken bij diverse winkels.

De schelp zandbak

Één van de beroemdste zandbakken die er bestaat. De schelp bestaat uit twee delen die je beide kunt gebruiken. Dus twee zandbakken voor de prijs van één (al heb je het deksel natuurlijk ook wel nodig om de zandbak af te sluiten), of een zandbak EN een zwembadje voor zo'n 20 euro. Vooral voor dat laatste wordt de schelp zandbak vaak gebruikt. Lekker spelen en kliederen met zand en water. Daarvoor hoef je echt niet naar het strand.De schelp zandbak is het meest bekend in de blauwe versie maar ook verkrijgbaar in het roze en geel. De laatste is alleen van een ander (duurder) merk.

Dieren zandbakken

Een opgepimpte versie van de schelp zandbak, maar nu in de vorm van een dier. Op de foto is het een konijn zandbak, maar hij is er ook als krab. Deze dieren zandbakken zijn tweedelig maar in tegenstelling tot bij de schelp zandbakken is het deksel hier door zijn vorm niet als extra bak te gebruiken.

Houten zandbakken

Bovenstaande zandbakken zijn van kunststof. Geef je de voorkeur aan een natuurlijk materiaal dan kun je ook kiezen voor een houten zandbak. Een echt houten zandbak inclusief afdekhoes is er al voor zo'n 45 euro.


Opvouwbare zandbak

Al deze zandbakken moet je in de winter buiten laten staan of in zijn geheel wegbergen. Profilo maakt echter een handige zandbak die opvouwbaar is. Het is een stevige kunststof zandbak die je heel makkelijk in de winter kunt wegbergen. Ondanks zijn grote afmetingen (uitgeklapt 1,20 bij 1,20 meter) neemt de opvouwbare zandbak nauwelijks ruimte in als deze ingeklapt is.


Zandtafels / Watertafels

Naast de zandbakken zijn er ook zandtafels, of om precies te zijn zand- en watertafels. Dit is een zandbak waar je niet in kunt zitten maar waar je met je vriendjes en vriendinnetjes omheen gaat zitten om met water en zand te kliederen. Deze water- en zandtafels zijn meestal gemaakt van kunststof. In tegenstelling tot een gewone zandbak beschikken ze over relief. Onder andere Step2 en Little Tikes maken ze.


Kijk bij de bovenaan genoemde aanbiedingen van zandbakken voor al deze mooie zandbakken tegen de laagste prijzen.


Zie ook: 

Onderwerpen:
Beste zandbak, leukste zandbakken.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.