Planes speelgoed

Aanbiedingen van Planes speelgoed en andere Planes spullen.

Planes is een serie leuke animatiefilms die heel populair is bij kinderen. Er is dan ook veel Planes speelgoed op de markt gekomen sinds de eerste film in 2013 is uitgekomen.

Planes speelgoed

Bij al dit Planes speelgoed zijn natuurlijk veel Planes speelgoedvliegtuigjes te vinden, maar ook schrijfgerei, ballen, schoolbekers en broodtrommels. Kijk hier voor het leukste Planes speelgoed.

Aanbiedingen Planes speelgoed en andere Planes spullen

Een overzicht van het leukste Planes speelgoed tegen lage prijzen is te vinden bij de aanbiedingen van Planes speelgoed.

Hier vind je leuk Planes speelgoed tegen lage prijsjes. Ideaal voor een cadeautje.

Over de Planes films

Planes is een Walt Disney animatiefilm in dezelfde stijl als Cars. Waar in de Cars films auto's de hoofdrol spelen zijn de hoofdrolspelers in Planes vliegtuigen. In 2013 is de eerste Planes film uitgebracht,.

Hoofdpersoon in deze eerste Planes film is Dusty, een sproeivliegtuig dat er van droomt om deel te nemen aan een luchtrace rond de wereld. Dusty heeft echter een probleem, hij heeft hoogtevrees. Dat is lastig voor een vliegtuig en helemaal lastig voor een vliegtuig dat aan een luchtrace wil meedoen. Maar onderschat de wil van Dusty niet!

Andere belangrijke spelers in de film Planes zijn Skipper, Ishani, Chug, Dottie en Leadbottom. Ook deze characters kom je veelvuldig tegen in Planes speelgoed. Even als de bijrollen in de film Planes.Vervolg films

Een jaar na de eerste film kwam de animatiefilm Planes: Fire & Rescue uit die in Nederland onder de naam Planes 2: Redden & Blussen in de bioscoop te zien was. Na een beschadigde motor en een brand op zijn vliegveld besluit Dusty een carrière move te maken en als blusvliegtuig aan het werk te gaan. Voor 2019 is de derde Planes film uit de beoogde triologie te zien.

Planes speelgoed

Al deze films zijn een bron voor inspiratie voor heel uiteenlopend speelgoed. Van (natuurlijk) speelgoedvliegtuigjes tot DVD's, boeken, spellen en puzzels, maar ook accessoires voor de kinderkamer, drinkflessen, beddengoed en kleding.

  • Planes speelgoed vliegtuig Dusty
  • Set van 12 Disney Planes vliegtuigen
  • Disney puzzels, 4 in 1 doos
  • Planes schuif en vind memory spel
  • Disney Planes kijk en zoek boek
  • Planes Lees mee CD
  • Planes vriendenboekje
  • Planes speelfiguur Maru
  • Planes Turbo Launcher katapult
  • Planes speelgoed vliegtuig El Chupacabra

En dit is nog maar een kleine greep uit het grote aanbod aan Planes speelhgoed.


In het bovenstaande overzicht met Planes speelgoed is al dit moois te vinden.

Zie ook: Meer speelgoed met kinderhelden


Onderwerpen:
Planes speelgoed, Planes merchandise, Disney Planes, kinderen.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.