Planes speelgoed

Planes is een leuke animatiefilm die heel populair is bij kinderen. Er is dan ook veel Planes speelgoed op de markt gekomen nadat de film is uitgekomen.


Veel Planes speelgoedvliegtuigjes natuurlijk maar ook schrijfgerei, ballen, schoolbekers en broodtrommels. Kijk hier voor het leukste Planes speelgoed.

Een overzicht van het leukste Planes speelgoed tegen lage prijzen is te vinden bij de aanbiedingen van Planes speelgoed.

Hier vind je leuk Planes speelgoed tegen lage prijsjes. Ideaal voor een cadeautje.

Over de film Planes

Planes is een Walt Disney animatiefilm in dezelfde stijl als Cars. Waar in de Cars films auto's de hoofdrol spelen zijn de hoofdrolspelers in Planes vliegtuigen. In 2013 is de eerste Planes film uitgebracht, maar hier zal het niet bij blijven. Het is de bedoeling dat er een Planes triologie komt.

Hoofdpersoon in de Planes film is Dusty, een sproeivliegtuig dat er van droomt om deel te nemen aan een luchtrace rond de wereld. Dusty heeft echter een probleem, hij heeft hoogtevrees. Dat is lastig voor een vliegtuig en helemaal lastig voor een vliegtuig dat aan een luchtrace wil meedoen. Maar onderschat de wil van Dusty niet!

Andere belangrijke spelers in de film Planes zijn Skipper, Ishani, Chug, Dottie en Leadbottom. Ook deze characters kom je veelvuldig tegen in Planes speelgoed. Even als de bijrollen in de film Planes.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.