Tiptoi Globe.Educatief speelgoed

De Tiptoi globe is een leerzaam stuk speelgoed dat je als spel kunt spelen, maar waarmee je ook alleen de wereld kunt verkennen.


Tiptoi is een interactief leersysteem van Ravensburger. Tiptoi werkt met een elektronische stift die er voor zorgt dat je gesproken informatie en andere audio-bestanden te horen krijgt als je met de pen op een Tiptoi voorwerp klikt.

Veel leerzame informatie en leuke spelletjes

In dit geval is het Tiptoi een interactieve 3D globe. Tik met de toptoi stift op een land en je krijgt gesproken informatie over het betreffende land. Ook over wereldsteden en andere geografische gebieden geeft de Tiptoi globe volop informatie.

Met de interactieve 3D Tiptoi globe zijn ook diverse spellen te spelen (tot met een maximum van 4 spelers). Met z'n allen verken je dan de wereld via spelletjes waarvan je veel opsteekt.

De 3D Tiptoi globe kost circa 45 euro. Kijk bij de aanbiedingen van Tiptoi speelgoed voor de globe en al jet andere Tiptoi speelgoed tegen een lage prijs.


Let op! De Tiptoi stift moet apart worden besteld. Deze digitale stift kun je dan ook gebruiken bij de vele andere Tiptoi spellen, voorwerpen, boeken en puzzels. Via internet kunnen gratis vele extra audiobestanden met informatie worden gedownload.

Kijk voor meer informatie en prijzen bij de bovenstaande aanbiedingen van Tiptoi producten.


Tip: Kijk hier voor een overzicht van het leukste educatieve speelgoed
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.