Barbecue Party spel

Het Barbecue Party spel is een leuk gezelschapsspel van spellenfabrikant Goliath. Het kan met 2 tot 4 personen gespeeld worden. Een BBQ Party spelletje duurt ongeveer 20 minuten.

Barbecue Party Goliath

En het Barbecue Party spel is best een spannend spel, want de BBQ staat op springen! Kun jij je portie van de BBQ halen voor de boel ontploft?

Doel van het spel is om drie stukken vlees en ander lekkers op de barbecue te leggen. Dat klinkt makkelijk, maar de grill staat op springen, en als je de boel laat ontploffen moet je weer opnieuw beginnen. Dat is nog eens uitdagend barbecue├źn!

Heb je interesse om het spel Barbecue Party van Goliath te kopen? Kijk dan bij aanbieding van Goliath Barbecue Party voor een voordelige aanbieding.


Het Barbecue Party spel was ooit genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2013. En terecht, want het is een origineel spel dat leuk is voor kinderen om te spelen. 

En het spel is nog steeds even leuk als toen. Ook hun pappa's en mamma's hoeven zich niet te vervelen als ze een spelletje meespelen, daarvoor is het spel Barbecue Party van Goliath ook voor volwassenen veel te leuk.

Zie ook: Meer tips kinderspellen


Onderwerp:
Haal je vlees en groente van de BBQ voor deze ontploft, dat is het originele idee achter het spel Barbecue Party (BBQ Party) van Goliath. Hier een aanbiedingen van dit leuke barbecue spel dat eerder was genomineerd als Speelgoed van het Jaar.


(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.