Lego Legends of Chima.

Lego heeft met de Lego Legends of Chima een serie speelgoed uitgebracht. Het is een prachtige serie speelgoed geworden waar alles draait om een oorlog tussen dieren in een magische wereld.


Helden van het Lego Legends of Chima speelgoed zijn de Leeuwen en Adelaars. Ze moeten het opnemen tegen de Krokodillenprins Cragger die een leger van Wolven en Raven aanvoert.

De Leeuwen wonen in een leeuwentempel onderaan de Chi watervallen. Deze watervallen, gevoed door de Cavora rivier, zorgen voor leven, vrede en balans in Chima. De kracht van de Chi watervallen wordt door de Leeuwen opgeslagen in bollen die in de leeuwentempel worden bewaard.

Cragger wil deze bollen in handen krijgen, en zo de macht in Chima grijpen. Het is aan de Leeuwen en Adelaars om dit te voorkomen.

Kijk hier voor aanbiedingen van Lego  speelgoed voor onder andere Lego Legends of Chima tegen aantrekkelijke prijzen.
De Lego Legends of Chima speelgoedserie bestaat uit een groot aantal Lego dozen van zowel de helden als de vijanden van Chima. Zo zijn er imposante Raven Gilders waarmee Razcal de Leeuwen vanuit de lucht kan bestoken. Maar natuurlijk hebben de Leeuwen en Adelaars hun eigen machines om de tempel te verdedigen.

Lego Legends of Chima is een prachtige serie nieuw speelgoed van de Deense maker van constructiespeelgoed. Lego heeft met Chima een nieuwe hit in handen.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.