Littlest Pet Shop speelgoed

De serie Littlest Pet Shop speelgoed krijgt steeds meer leuke uitbreidingen en accessoires bij. Neem bijvoorbeeld de Littlest Pet Shop elfjes achtbaan of de Supertalenten Stars & Limo speelset.


Dit soort Littlest Pet Shop speelsets bevatten ook nog eens vele accessoires en leuke Littlest Pet Shop diertjes. je blijft er mee spelen!

Veel keuze uit Littlest Petshop speelgoed

Bij 1.000 verschillende Littlest Pets zijn we gestopt met tellen en er zijn ook talloze accessoires uitgebracht. Hiermee is is Littlest Pet Shop naast Lego en Playmobil één van de meest uitgebreide speelgoedseries die er te koop is.

Kijk hier voor aanbiedingen van Littlest Pet Shop speelgoed


Speelgoed in Japanse stijl

De Littlest Pet Shop diertjes zijn leuke lieve verschijningen met vertederend grote ogen, zoals in een Japanse tekenfilm. Er zijn talloze pets (huisdieren) zoals honden, katten, konijnen, muizen en hamsters, maar ook tijgers, apen en schildpadden. 

Met deze Littlest Pet Shop dieren kun je spelen met vele speelsets zoals een hamsterspeeltuin, een reddingscentrum, een clubhuis, een theater, een privé vliegtuig en veel meer.Littlest Pet Shop is een serie speelgoed van de grote speelgoedfabrikant Hasbro. Hasbro is tevens fabrikant van bekend speelgoed als Playskool, Tonka, Transformers, Play Doh en heel veel spellen zoals Cluedo, Levensweg, Monopoly, Risk, Pictionary, Trival Pursuit, Vier op een rij, Zeeslag en Scrabble.

Kijk bij de aanbiedingen hierboven voor al het Littlest Petshop speelgoed in Nederland.

Zie ook


Onderwerp:
Littlest Pet Shop speelgoed is leuk speelgoed om mee te spelen of om te verzamelen. Littlest Pet Shop speelgoed bestaat vooral uit leuke speelgoed dieren en speelgoed figuurtjes in de stijl van Japanse cartoons.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.