Scrabble Trickster. Moderner en spannender.

Iedereen kent Scrabble wel. Dit bordspel is een echte klassieker. Scrabble is een spel dat al generaties lang met plezier gespeeld wordt. Zonder dat de spelregels ooit aangepast zijn.


Dat is nu wel het geval met Scrabble Trickster. Je kunt Trickster zien als Scrabble 2.0, een verbeterde versie van het populaire maar oude spel.

Er zijn regels aan Scrabble toegevoegd en aangepast. Aanpassingen die het spel spannender maken. Zo kun je er voor zorgen dat een triple woord van een tegenstander niet gespeeld kan worden, en je kan de hoogste score van een tegenspeler stelen.


Of wat zeg je van de regel dat je vooraan ook woorden achterstevoren kunt leggen? Op die manier biedt Scrabble meer mogelijkheden, maar wordt niet simpeler. Integendeel, ben jij het meest handig met woorden en letters, dan maak je meer kans om te winnen.

Ook topografische kennis of kennis van het geschiedenisboek of het weekblad Privé helpt want met Scrabble Trickster mag je ook namen van steden, landen en bekende personen maken.

Scrable Trickster is een spel dat het oude Scrabble nog spannender en uitdagender maakt!
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.