Beados kralen speelgoed

Beados is leuk creatief speelgoed. Beados zijn magische kralen waarmee je mooi en kleurrijke designs kunt maken.
Beados kralen speelgoed
Je maakt met de Beados kralen een mooi design, en als je tevreden bent sprenkel je er wat water overheen. De kralen zullen zich dan op magische wijze met elkaar transformeren tot een mooi schilderij.

Hier kun je Beados speelgoed goedkoop online kopen. Zowel de Beados basis set als aanvullende sets.


Verderop deze pagina kijken we ook naar vergelijkbaar speelgoed om met kralen te knutselen, namelijk Aquabeads.
Knutselen met Beados kralen werkt zonder lijm. Je kunt Beados kralen het best vergelijken met strijkkralen. Alleen heb je bij Beados kralen geen hitte of gevaarlijk strijkijzer nodig. Kinderen kunnen van hun Beados kralen zelf een schilderij maken door hun kunstwerk met water te besprenkelen.

Beados kralen kun je heel makkelijk aanbrengen met een speciale Beados pen, en ook voor het besprenkelen met water is een speciale besproeier beschikbaar. Zo kun je ook dat gedeelte zonder rommel en nattigheid aan tafel afwerken.

In de video kun je zien hoe eenvoudig creatief spelen met Beados kralen werkt.

Beados Starter Pack
In het startpakket van Beados zit al dit noodzakelijke gereedschap, evenals 170 kristal kralen en 330 standaard kraken. Daarnaast zijn er aanvullende pakketten te koop met nog meer beados kralen.

Alternatief: Aquabeads

Vergelijkbaar speelgoed met kralen zonder te strijken is Aquabeads. Dit zijn met Beados vergelijkbare kralen die je door ze vochtig te maken aan elkaar bevestigt. Het aanbod aan Aquabeads speelgoed pakketten is groter dan het aanbod aan Beados speelgoed.


Zie ook: 


(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.