Air Hogs vliegend speelgoed

Air Hogs maakt heel bijzonder vliegend speelgoed. Soms bestuur je de Air Hogs met een afstandsbediening, soms reageert de Air Hog op bewegingen van je hand.


Het aanbod loopt uiteen van een eenvoudige speelgoed UFO die op bewegingen van je hand reageert, en zo te besturen is, tot een snelle race drone met camera.

Aanbiedingen Air Hogs vliegend speelgoed

Kijk voor de drones en ander vliegend speelgoed van Air Hogs bij onderstaande aanbiedingen Daar kun je alle Air Hogs drones goedkoop kopen.

Als voorbeeld van Air Hogs vliegend speelgoed kijken we hier naar de Air Hogs Vectron Wave.

De Air Hogs Vectron Wave is wel heel bijzonder vliegend speelgoed. Het is een UFO die je met je hand bestuurt. Niet met een afstandsbediening dus zoals ander bestuurbaar vliegend speelgoed. Je hoeft er alleen je hand bij te houden of de Vectron Wave een tikje te geven.

Als je je hand onder de Air Hogs Vectron Wave houdt ontstaat er een luchtstroom en stijgt de UFO automatisch op. Het is ook mogelijk de UFO te sturen door hem een tikje te geven.


De Air Hogs Vectron Wave in actie
 

Via een speciaal stokje kan iemand anders de UFO vangen. En deze natuurlijk weer jou kant opsturen.

De makers van de Air Hogs Vectron Wave hebben een mooi staaltje van technisch vernuft afgeleverd. De Vectron Wave maakt leuke en spectaculaire manoeuvres op zoiets simpels als een luchtstroom die de UFO zelf met een propeller laat ontstaan.

Sensoren zorgen er voor dat de Vectron Wave geen harde botsingen maakt, en zijn stootrand zorgt voor wat extra veiligheid.

Slim is ook dat de Air Hogs Vectron Wave altijd automatisch terugzakt naar een hoogte die voor iedereen bereikbaar is. Je hoeft dus niet met je keukentrapje achter de UFO aan omdat hij ergens tegen het plafond hang.

Foto en video: Spinmaster (fabrikant Air Hogs)


Onderwerp:
Onder de merknaam Air Hogs maakt Spinmaster vliegend speelgoed. Het aanbod loopt uiteen van een race camera drone tot een UFO die je met de hand kunt besturen. Van de laatste, de Air Hogs Vectron Wave, zie je hier boven een demonstratie video. Kijk om Air Hogs vliegend speelgoed goedkoop te kopen bij de Air Hog aanbiedingen boven.

(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.