Stoffen baby-speelgoed

Een baby kan zich heel makkelijk bezeren aan harde voorwerpen. Veel peuterspeelgoed is daarom voor een baby nog niet geschikt.


Wat wel ideaal is voor de baby is speelgoed van stof. Gelukkig is er heel veel leuk stoffen baby-speelgoed te koop. Hier enkele leuke voorbeelden.


Kruiprol
In het overzicht hierboven is ondermeer de kruiprol te vinden (zie foto hier boven). Dit is een heel zachte stoffen rol met bonte bekleding aan de buitenkant en eveneens zachte zijkanten die dik gewatteerd zijn. Binnenin de rol zit een luchtreservoir verborgen dat kan worden volgeblazen. Dit geeft de kruiprol zijn volume, waardoor de baby hem lekker kan laten rollen door er tegenaan te duwen.

Stoffen speeldieren
Speeldieren van stof doen het altijd goed bij kleine kinderen, ook bij de allerkleinsten. De stoffen speeldieren voor baby's zijn uitgevoerd in felle kleuren, en meestal voorzien van onderdelen die de zintuigen prikkelen zoals spiegeltjes, melodietjes, bijthoekjes en diverse oppervlakten die verschillend aanvoelen.


Stoffen prentenboeken
De stoffen boekjes zijn ook altijd een hit bij kleintjes. Het omslaan van een blad is al een avontuur op zich en de baby wordt dan beloond met andere plaatjes en andere kleurtjes.

Stoffen speelhuisje
Leuk is ook het speelhuisje met uitneembaar eendje dat Ravensburger op de markt brengt. Ook dit is een soort speelboekje. Samen met het eendje kan de baby kamer voor kamer ontdekken door de bladzijden om te slaan.


Meer informatie over al dit stoffen speelgoed (en meer) is te vinden in het hier boven genoemde overzicht.

Zie ook: Babyspeelgoed tips
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.