Lego Pirates of the Caribbean

Pirates of the Caribbean is één van de nieuwste series van Lego. Hiermee zijn scenes uit alle vier de films uit deze serie na te spelen.

Mei 2011 heeft Lego de speelgoedserie Pirates of the Caribbean uitgebracht. De premiere van dit nieuwe Lego speelgoed viel samen met de vierde Pirates of the Caribbean film, On Stranger Tides.

De hoofdpersonen uit de Pirates of the Caribbean speelfilms, zoals Jack Sparrow, Will Turner, Elizabeth Swann en Zwartbaard zijn ook als Lego-poppetjes beschikbaar.

Maar natuurlijk gaat het niet alleen om poppetjes. Hele decors zijn na te bouwen. Bijvoorbeeld de Londense straat waarin Jack Sparrow en Joshamee Gibbs net aan de galg weten te ontkomen. Deze mooie Lego set bestaat uit een Londens huis, twee koetsen met paarden, vier personages en een groot aantal accessoires.

Topper uit de Lego serie is het piratenschip van Kapitein Jack Sparrow, The Black Pearl.  Het spookschip dat met name in de eerste Pirates of the Caribbean film zo'n grote rol speelde.

In totaal gaat het om (voorlopig?) acht Lego dozen, uit elk van de vier filmdelen zijn twee scenes als onderwerp gebruikt voor deze prachtige Lego pakketten.

Kijk hier voor de volledige Lego serie Pirates of the Caribbean en de prijzen (met korting) bij de aanbiedingen van Lego Pirates of the Caribbean.


De Lego Pirates of the Caribbean serie kent onder andere de volgende delen:

LEGO 4181: Eiland van de dood
LEGO 4182: Kannibaal ontsnapping
LEGO 4183: De molen
LEGO 4184: The Black Pearl
LEGO 4192: Fontein der Jeugd
LEGO 4193: Ontsnapping in Londen
LEGO 4194: Witkop Baai
LEGO 4195: De wraak van Koningin Anne
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.