Het leukste Bumba speelgoed

Bumba is een leuk clowntje dat regelmatige ondeugende streken uithaalt. De meeste peuters kennen Bumba en zijn vriendjes wel van televisie. Studio 100 heeft een hele serie programma's over hem gemaakt.


Er is veel leuk speelgoed te koop waarin Bumba een hoofdrol speelt. Hier kijken we naar dit speelgoed.


Clowntje Bumba werkt in het circus. Dat doet hij niet alleen, want in hetzelfde circus werken ook zijn vriendjes. Dat zijn Bumbalu (een ander clowntje), de olifant Tumbi, de berin Nanadu, de vogel Kiwi, het nijlpaard Pantoef, de pinguïn Guido, het hondje Babaki, de neushoorn Bumbum en de aap Poppa.

Verder speelt Carla mee, een kip die gekleurde eieren legt, Suzi de zeeleeuw, Kiko de kikker, Barry de circusleeuw en Sligo een circus slak.


Veel van deze dieren kom je ook tegen bij het Bumba speelgoed uit het overzicht hierboven. Vooral Bumbalu, Nanadu en Tumbi zijn erg populair bij kinderen. Het Bumba speelgoed in het overzicht is heel divers.

Allereerst kom je er DVD's in tegen met de afleveringen van de Bumba televisieserie, maar ook bestek, kleding zoals een Bumba pyjama, broodtrommels, spelletjes, kleurboeken, een Bumba rugzak, diverse Bumba dekbedovertrekken en een stoffen Bumba kinderstoeltje.

Kijk dus snel in het overzicht voor het leukste Bumba speelgoed.

Tip: Kijk ook eens naar dit speelgoed met kinderhelden
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.