Speelgoed strijkplank met strijkijzer

Hier kijken we naar een leuke speelgoed strijkplank met bijbehorend speelgoed strijkijzer. Met aanbiedingen van kinder strijkijzers en kinder strijplanken.

Peuters en kleuters willen niets liever dan helpen in het huishouden. Toch jammer dat ze dat vergeten zijn als ze tiener zijn.

Smoby kinder strijkpank met speelgoed strijkijzer


De peuter of kleuter laat je namelijk liever niet strijken met je echte strijkbout. Gelukkig zijn er ook speelgoed strijkplanken en speelgoed strijkijzers waarmee een klein kind veilig strijken kan.

Niet dat het strijken veel zoden aan de dijk zet, want het betreft koud strijken zonder stroom, maar de kleuter of peuter denkt dat hij of zij goed bezig is, en een speelgoed strijkijzer is volkomen ongevaarlijk voor een kind.

Janod houten strijkijzer en houten strijkplank speelgoed

Janod houten strijkijzer en houten strijkplank speelgoed


Speelgoed strijkijzers en kinder strijkplanken worden gemaakt door veel bekende en goede speelgoed fabrikanten zoals Smobu, Pintoy, Playwood, Janod, Vigatoys en Theo Klein. Speelgoed merken die veel van dit soort huishoudelijk speelgoed maken.

De stijlen van deze kinder strijkplanken en kinder strijkijzers zijn heel divers. Bij fabrikanten als Playwood, Janod en Howa zijn zowel de speelgoed strijkplank als het speelgoed strijkijzer van hout gemaakt. Bij Smoby, een fabrikant van kunststof speelgoed, zijn zowel de speelgoed strijkplank als de speelgoed strijkbout van kunststof gemaakt.

Theo Klein speelgoed strijkplank en strijkijzer Bosch

Theo Klein speelgoed strijkplank en strijkijzer Bosch


Ook het realisme verschikt. De speelgoed strijkplanken zien er meestal heel realistisch uit, maar bij de speelgoed strijkijzers is dat niet altijd het geval. Maar soms ook zijn de kinder strijkijzers hele realistisch. Kijk maar eens bij het bovenstaande Bosch speelgoed strijkijzer van Theo Klein, of bij het Smoby speelgoedstrijkijzer bovenaan.

Bij de speelgoedstrijkplanken vind je hoge kinderstrijkplanken die (als het goed is) ingeklapt kunnen worden. Net als een echte strijkplank. Maar er zijn ook lage tafel strijkplanken voor kinderen zoals de onderstaande Viking Choice speelgoedstrijkplank.


Wonder World speelgoed strijkijzer

Wonder World speelgoed strijkijzer


Kijk voor alle leuke speelgoed strijkijzers en kinderstrijkplanken bij de bovenaan genoemde aanbiedingen van speelgoed strijkijzers en speelgoed strijkplanken.

Zie ook:

Foto bovenaan: Smoby kinder strijkpank met speelgoed strijkijzer


Onderwerp:
Een peuter, kleuter of ander klein kind doet graag de dingen na die ze vader en moeder ook zien doen. Dat zijn vaak huishoudelijke zaken zoals strijken. Een kinder strijkijzer en speelgoed strijkplankje zijn daarom leuk speelgoed (en heel wat veiliger dan een echt strijkijzer). Kijk hier boven voor aanbiedingen van de leukste speelgoed strijkijzers en speelgoed strijkplanken.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.