Smurfenhuisjes en ander smurfen speelgoed

Smurf je eigen smurfendorp. Met het huis van de Smulsmurf, het huis van Grote Smurf, het keurige huisje van Brilsmurf en het atelier van Schildersmurf.


En natuurlijk mag het roze huisje van de Smurfin ook niet ontbreken. Deze smurfen huisjes en ander smurf speelgoed kan nu worden gesmurfd.Tip: Kijk hier voor aanbiedingen van al het murfen speelgoed.

Neem bijvoorbeeld de auto van de Smurfin. In haar paarse bolide trekt de blauwe stoot de wereld in. Waarbij ze natuurlijk door Gargamel en Azraël belaagd wordt.

Maar dat houdt de smurfen niet thuis. Zo is er ook een leuke smurfen strandset met leuke smurfen-poppetjes en accessoires.

Deze speelpakketten maken deel uit van een uitgebreide serie. Toppers van deze serie zijn de speelhuisjes die opengeklapt kunnen worden zodat je met de smurfen-poppetjes en de accessoires kunt spelen.

De smurfen hebben beweegbare armen zodat je ze in allerlei houdingen kunt zetten. ideaal om je eigen smurfendorp te bouwen.

Tip: Kijk ook eens naar dit speelgoed met kinderhelden

Samenvatting:
Hier vind je al het smurfenspeelgoed verzameld. Smurfenhuisjes, smurfen poppetjes en ander smurfen speelgoed. In het overzicht vind je meer dan 500 smurfen speelgoed artikelen met zoekmogelijkheden om jouw gewenste smurfen speelgoed, smurfen huisjes of smurfen figuurtjes te vinden.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.