Mega Bloks speelgoed, aanbiedingen en tips

Mega Bloks maakt leuk speelgoed om te bouwen. De Mega Bloks kun je omschrijven als wat grotere Lego blokken. Hier de Lego Bloks aanbiedingen.

Mega Bloks speelgoed Minions

Mega Bloks (Megabloks) zeer populair speelgoed voor kleinere kinderen. In Noord Amerika behoort Mega Bloks tot de tien grootste speelgoedmerken, en ook in Nederland hebben veel kinderen Mega Bloks in huis. Mega Bloks is een Canadees speelgoedmerk.

Ook in Nederland heeft Mega Bloks inmiddels zijn naam gevestigd. Als een goedkoop alternatief voor Lego, maar ook meer op eigen kracht. Met heel veel leuke thema's Mega Bloks speelgoed.

Op deze pagina vind je wat voorbeelden van leuk Mega Bloks speelgoed, en vind je de weg naar aanbiedingen van tientallen leuke pakketten met Mega Bloks speelgoed.Mega Bloks Minions

Mega Bloks versus Lego

Niemand kan het ontkennen, Mega Bloks speelgoed doet wel erg veel aan Lego speelgoed denken. De basis van Mega Bloks, de bouwsteen, lijkt sterk op dat van Lego, en dan met name op Duplo. 

De Mega Bloks zijn namelijk een stuk groter dan de Lego blokken. Dat verklaart meteen de naam.

Maar op andere punten doet het Mega Bloks speelgoed wel erg aan Lego denken. Lego heeft in het verleden Mega Bloks dan ook verscheidene malen voor de rechter gedaagd. Deze juridische stappen hebben echter nooit succes gehad, en in de toekomst zal het ook geen probleem meer zijn want de patenten van Lego zijn inmiddels verlopen zodat nu iedereen van dat soort bouwsteentjes op de markt mag brengen. Dus ook Mega Bloks!

Mega Bloks kinderhelden

MegaBloks verkoopt veel speelgoedpakketten gebaseerd op populaire kinderhelden. Zo bestaat er Mega Bloks Dora, Mega Bloks Cars en Mega Bloks Pirates of the Caribian. Ook van Disney (o.a. Winnie the Pooh) is er veel Mega Bloks speelgoed te koop. 

Maar er zijn ook meer algemene bouwsets en thema's, waarvan de Mega Bloks Boerderij en de Mega Bloks piratenboot erg populair zijn. En dit is nog maar een kleine greep uit de vele Megabloks thema's! Mega Bloks Power Rangers


Niet alleen bouwsteentjes

Mega Bloks is tegenwoordig als speelgoedmerk veel groter dan hun bouwsteentjes, want ze maken nu veel meer soorten speelgoed, al is dit Mega Bloks speelgoed meestal nog wel aan de bouwblokjes gerelateerd. 

Zo is er een Mega Bloks speeltafel, zijn er Mega Bloks speelgoedauto's en is er een Mega Bloks loopauto, maar op al dit speelgoed kun je wel mega blokken klikken, en er zodoende een MegaBloks creatie mee maken.


Mega Bloks Barbie


Populaire Mega Bloks thema's

Dit zijn populaire Mega Bloks thema's de je bij de bovenstaande aanbiedingen van Mega Bloks tegenkomt.
 • Mega Bloks Minions
 • Mega Bloks Dora the Explorer
 • Mega Bloks Spongebob Squarepants
 • Mega Bloks Teenage Mutant Ninja Turtles
 • Mega Bloks Skylanders
 • Mega Bloks World of Warecraft
 • Mega Bloks Assassins Creed
 • Mega Bloks Thomas de Trein
 • Mega Bloks Power Rangers
 • Mega Bloks Barbie
 • Mega Bloks Smurfen
 • Mega Bloks Spiderman
 • en veel meer

Zie ook: Hier vind je een overzicht met al het leuke constructiespeelgoed


Samenvatting:
Speelgoed fabrikant Mega Bloks uit Canada begon ooit als goedkoop alternatief voor Lego, maar inmiddels is er Mega bloks speelgoed in vele thema's, vele series en vele soorten te koop. Hierboven vind je voorbeelden van leuk Mega Bloks speelgoed en bovenaan vind je al het leuke Mega Bloks speelgoed goedkoop online.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.