Schooltje spelen: Schoolbord, krijtbord, tekenbord kind

Hier kijken we naar de leukste tekenborden voor een kind. Een schoolbord, krijtbord, magneetbord of tekenbord om schooltje te spelen of om te tekenen.Op menig kinderkamer is een tekenbord te vinden. Maar ga je daarbij voor een klassiek schoolbord (een krijtbord) of voor een modern whiteboard of misschien wel een magneetbord voor je kind?

Kiezen tussen deze verschillende tekenborden hoeft niet. Er zijn namelijk diverse combi's van verschillende soorten tekenborden. Kijk hier voor de beste schoolborden en tekenborden die naast een tekenbord (krijtbord, wipeboard of whiteboard) vaak ook een magneetbord zijn.

Hieronder een kort overzicht van enkele moderne schoolborden / tekenborden voor een kind. Leuke 


Je kunt je gewenste tekenbord op diverse manieren selecteren. Zo kun je aanvinken over welke mogelijkheden je beste tekenbord moet beschikken en wat voor soort tekenbord je zoekt. 

Bij het type tekenbord kun je bijvoorbeeld kiezen tussen krijtbord, magneetbord, whiteboard, tekentafel,  e.d. Daarbij kun je meerdere mogelijkheden opgegeven want veel tekenborden hebben meerdere mogelijkheden, daarvan vind je hier enkele voorbeelden.

Relaxdays tekenbord kind (schoolbord, krijtbord, whiteboard, schildersezel)


Schoolbord magneetbord Relaxdays


Schoolbord / magneetbord, whiteboard kind Relaxdays


Hoeveel mogelijkheden wil je hebben? Dit Relaxdays krijtbord kind biedt er vier. Dit tekenbord gebruik je als schoolbord, whitebord, krijtbord en zelfs als schildersezel.

De ene kant van het tekenbord is een krijtbord, de andere kant een whiteboard waarop je met stiften kunt schrijven en tekenen. Beide kanten zijn magnetisch zodat je er notities en andere papieren op kunt bevestigen.

Ook worden er accessoires meegeleverd voor schilderen en andere creativiteiten. Een bijzonder compleet tekenbord met veel mogelijkheden. Een ideaal tekenbord voor schooltje spelen.

I'm Toy - Krijt- en Tekenbord

Dit is een gecombineerd krijtbord / tekenbord van het grote speelgoedmerk I'm Toy. Dit I'm Toy krijt en tekenbord is een bijzonder stevig houten tekenbord voor een kind dat niet alleen aan twee kanten gebruikt kan worden maar ook inzetbaar is als tafeltje. Een handig krijtbord voor schooltje spelen, maar ook een mooi tekenbord voor een kind om lekker te tekenen.

I'm Toy krijtbord / tekenbord

I'm Toy krijtbord / tekenbord kind


En zo zijn er in het bovenstaande overzicht nog veel meer tekenborden, schoolborden, krijtborden, whiteboards en magneetborden voor een kind te koop. Kijk daar voor alle mogelijkheden, specificaties en prijzen. 

Zie ook: Meer creatief speelgoed tips

Samenvatting:
Een tekenbord is een modern speelgoed schoolbord. Zo'n speelgoed tekenbord is niet alleen een krijtbord om schooltje te spelen, maar vaak ook een whiteboard en een magneetbord. Kijk hier boven voor al deze tekenborden voor kinderen. Twee van de beste tekenborden hebben we hier boven kort beschreven. 
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.