Tekenbord: Schoolbord, krijtbord en magneetbord kind

Op een kinderkamer hoort eigenlijk wel een schoolbord thuis. Maar ga je dan voor een klassiek krijt schoolbord of voor een modern whiteboard of misschien wel een magneetbord?


Kiezen hoeft niet. Er zijn namelijk diverse combi's van verschillende soorten schoolborden. Kijk hier voor de beste schoolborden die naast een klassiek schoolbord (krijtbord) ook een magneetbord zijn.

Hieronder een kort van enkele moderne schoolborden / tekenborden voor een kind.
Je kunt je gewenste tekenbord op diverse manieren selecteren. Zo kun je aanvinken over welke mogelijkheden je beste tekenbord moet beschikken. Bijvoorbeeld krijtbord, magneetbord, whiteboard, tekentafel e.d. Daarbij kun je meerdere mogelijkheden opgegeven want veel tekenborden hebben meerdere mogelijkheden, daarvan vind je hier enkele voorbeelden.

Relaxdays tekenbord (schoolbord, krijtbord, whiteboard, schildersezel)


Schoolbord magneetbord Relaxdays


Schoolbord / magneetbord, whiteboard kind Relaxdays


Hoeveel mogelijkheden wil je hebben? Dit Relaxdays tekenbord biedt er vier. Dit tekenbord gebruik je als schoolbord, whitebord, krijtbord en zelfs als schildersezel.

De ene kant van het tekenbord is een krijtbord, de andere kant een whiteboard waarop je met stiften kunt schrijven en tekenen. Beide kanten zijn magnetisch zodat je er notities en andere papieren op kunt bevestigen.

Ook worden er accessoires meegeleverd voor schilderen en andere creativiteiten. Een bijzonder compleet tekenbord met veel mogelijkheden.

I'm Toy - Krijt- en Tekenbord

Dit is een gecombineerd krijtbord / tekenbord van het grote speelgoedmerk I'm Toy. Dit I'm Toy krijt en tekenbord is een bijzonder stevig houten tekenbord dat niet alleen aan twee kanten gebruikt kan worden maar ook inzetbaar is als tafeltje.

I'm Toy krijtbord / tekenbord

I'm Toy krijtbord / tekenbord kind


En zo zijn er in het bovenstaande overzicht nog veel meer tekenborden, schoolborden, krijtborden, whiteboards en magneetborden te koop. Kijk daar voor alle mogelijkheden, specificaties en prijzen. 

Zie ook: Meer creatief speelgoed tips

Samenvatting:
Een tekenbord is een modern speelgoed schoolbord. Zo'n speelgoed tekenbord is niet alleen een krijtbord, maar vaak ook een whiteboard en een magneetbord. Kijk hier boven voor al deze tekenborden voor kinderen. Twee van de beste tekenborden hebben we hier boven kort beschreven. 
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.