Schoolbord, krijtbord en magneetbord

Op een kinderkamer hoort eigenlijk wel een schoolbord thuis. Maar ga je dan voor een klassiek krijt schoolbord of voor een modern whiteboard / magneetbord?


Kiezen hoeft niet. Er zijn namelijk diverse combi's van verschillende soorten schoolborden. Kijk hier voor de beste schoolborden.

Hieronder een kort van enkele moderne schoolborden. Hier kun je alle prijzen en informatie van alle tekenborden vinden.

I'm Toy - Krijt- en Tekenbord
Een gecombineerd krijtbord / tekenbord van het grote speelgoedmerk I'm Toy. Het is een bijzonder stevig houten tekenbord dat niet alleen aan twee kanten gebruikt kan worden maar ook inzetbaar is als tafeltje.

Janod School en Magneetbord
Een 4 in 1 bijzonder multifunctioneel schoolbord. Een Schoolbord, whiteboard, magneetbord en schildersezel in één. Een echte aanrader! Het bord is qua hoogte in te stellen en beschikt over handige opbergvakjes.

Janod School en Magneetbord hangend
Janod levert een eenvoudige versie van het gecombineerde schoolbord / magneetbord ook als muurbord. Dit bord van 50 bij 55 centimeter kan aan de muur worden gehangen zodat je veel ruimte in de kinderkamer bespaart.

In het eerdergenoemde overzicht vind je alle informatie en prijzen met betrekking tot deze multifunctionele schoolborden voor thuis.

Zie ook: Meer creatief speelgoed tips
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.