Mic-O-Mic speelgoed

Aanbiedingen van Mic-O-Mic speelgoed. Leuk bouwspeelgoed van Schafer voor een klein kind. Het is veilig speelgoed waarmee je alles kunt maken.

Mic-O-Mic vliegtuig


Mic-O-Mic is constructiespeelgoed dat zowel leuk als leerzaam is. Kinderen kunnen er voorwerpen mee bouwen die hun aanspreken. Met Mic-O-Mic bouw je bijvoorbeeld een vliegtuig, een auto of een boot. Mic-O-Mic is heel uitdagend bouwspeelgoed voor kinderen.

Met Mic-O-Mic leren kinderen zelfontdekkend bouwen op een heel veilige manier. De kunststof waarvan Mic-O-Mic speelgoed is gemaakt is niet giftig, het is onbreekbaar en vrij van scherpe randen en scherpe hoeken. 


Mic-O-Mic truck
Mic-O-Mic vrachtauto

Alles bouwen met Mic-O-Mic

Maar het belangrijkste is, kinderen kunnen met Mic O Mic speelgoed hele mooie bouwwerken maken zoals bijvoorbeeld een grote kraanauto, een helicopter, locomotief, boot, jeep, tractor, sportauto, raceauto, vrachtauto of watervliegtuig. Kortom met Mic-O-Mic maken kinderen wat ze zelf leuk vinden, en waar ze graag weer mee spelen.

Maar met Mic-O-Mic speelgoed kan meer. Kinderen kunnen de standaard bouwpakketten met elkaar combineren en zodoende met Mic O Mic hun geheel eigen ontwerpen maken en bouwen. De grens daarbij wordt bepaald door hun fantasie.

Mic O Mic is leuk en leerzaam bouwspeelgoed die bovendien de creativiteit van kinderen prikkelt.


Mic O Mic speelgoed
Mic-O-Mic speelgoed vliegtuig


Kijk om Mic-O-Mic speelgoed goedkoop te kopen bij het hier boven genoemde overzicht.


Zie ook: Hier vind je een overzicht met al het leuke constructiespeelgoed


Onderwerp:
Mic O Mic is minder bekend, maar wel heel leuk, constructiespeelgoed. Maak hier boven kennis met Mic-O-Mic speelgoed. Je vindt er ook aanbiedingen van Mic-O-Mic bouwspeelgoed.

(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.