Educatief peuterspeelgoed van hout

Het is belangrijk dat peuters door speelgoed uitgedaagd worden. Dat ze ontdekken en kunnen leren.


En peuters vinden het zelf ook geweldig om via hun speelgoed gestimuleerd te worden en om zelf ontdekkingen te doen. Daarom is voor peuters ook veel speelgoed te koop waarop ze van alles kunnen ontdekken.

Wij kijken hier naar dit soort educatief speelgoed dat van hout is gemaakt. Bij de beste winkels om houten speelgoed te kopen vind je meer informatie over al dit soort houten educatief peuterspeelgoed en de prijzen daarvan.

Of kijk bij de aanbiedingen houten speelgoed voor meer dan 13.000 houten speelgoed producten! Je kan daar op leeftijd of soort speelgoed selecteren.

Houten activity center
Veel van dit soort houten speelgoed wordt activity center genoemd. Zo'n houten activity center kan iedere vorm hebben maar als overeenkomst hebben ze dat ze vol uitdagende onderdelen zitten. Schuifjes, spiegels, kralen,... de peuter kan er mee rollen, schuiven, draaien en nog veel meer. Big Jigs levert al een houten activity center voor babies vanaf  6 maanden. Deze heeft de vorm van een spelpaneel dat je in de box kunt hangen.


Maar ook voor oudere peuters zijn er activitycenters. Zo is er het 7 in 1 Activitycenter van I'm Toy. Deze heeft 7 verschillende functies voor kleine peuters (telraam, sorteerblokken) tot mogelijkheden voor oudere peuters en kleuters (schoolbord, magneetbord, papierrol, ABC, klok).

Houten activity werkbank
Bekend is ook de houten activity werkbank die o.a. door I'm Toy geleverd wordt. Deze houten werkbank wordt geleverd met hamer en vele onderdelen die in de gaten van de werkbank passen. Hiermee leren peuters vormen te herkennen, en om eenvoudig te bouwen want de werkbank kan in en uit elkaar.

Hamertafel
Een wat simpelere varianten op de laatste zijn de houten hamertafel en de hamerbank. Ook hier worden peuters uitgedaagd om figuurtjes door de juiste opening te hameren.Stapelen en sorteren

En zo is er nog meer leuk leerzaam houten speelgoed. Hiermee kan er gesorteerd worden. Dit educatieve houten peuterspeelgoed heb je in alle mogelijke vormen, sorteerboot, sorteerrammelaar, sorteerplank, noem maar op. Het zelfde geldt voor speelgoed waarmee er geleerd wordt om in de juiste volgorde  te stapelen. Goed voor de fijne motoriek

Al dit educatieve houten kinderspeelgoed, en nog veel meer kun je vinden bij de hier boven genoemde winkels en aanbiedingen.

Zie ook: 


Onderwerp:
Bovenaan vind je een overzicht met meer dan 13.000 artikelen aan houten speelgoed. Je kunt daar verfijnen op het soort speelgoed (bijv. een werktafel, een activity center, blokken, houten treinbanen, houten winkeltjes) en op leeftijdsgroep (bijv. houten peuterspeelgoed).(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.