Disney Princess Projector

Heel populair speelgoed bij kleine meisjes is de Disney Princess Projector. Of eigenlijk, de Disney Princess projectoren want er zijn meerdere versies van deze projector van het merk Formosa.Met de Disney Princess Projector kunnen meisjes niet alleen mooie tekeningen maken, maar ook de mooiste jurken voor de prinsessen ontwerpen.

Hieronder twee toppers onder de Disney Princess projectoren van Formosa.

Disney Princess Mega Projector
De meest bekende versie van de Disney Princess projector. Deze projector beschikt over een lens die je zowel verticaal als horizontaal kunt bewegen. Zo maak je de mooiste tekeningen.

Het is ook mogelijk om de  Disney Princess Mega Projector als lichtbalk te gebruiken. Ideaal om tekeningen over te trekken.

Disney Dress your Princess Projector
Met de Dress your Princess Projector kun je zelf de meest fantastische prinsessenjurken ontwerpen. Deze set speelgoed wordt geleverd met drie prinsessen die je met behulp van de projector kunt aanleveren.Dit is een uitgebreide set die wordt geleverd met een drie prinsessen-poppen, schaar, kleurpotloden, instructieboekje, decoratiemateriaal en natuurlijk de projector zelf.


Zie ook: Meer tips creatief speelgoed
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.